Fii atent: Scrieti pe o foaie ca titlu Propunere Demisie/Inlocuire Doamna x (cum o cheama), profesor de limba si literatura romanasau o petitie pentru demisia/inlocuirea doamnei
Scrii motivul pentru care se cere demisia doamnei sau inlocuirea ei si semnezi. Ceri semnaturi de la clasa, semneaza si te duci la alte clase unde stii ca mai preda ea. Ceri semnaturi si de acolo. Odata ce s-au strans semnaturile+ semnaturile parintilor. Te prezinti cu foaia/foile la domnul/doamna director/oare. Daca se aproba demersul facut, poti sa dai party, daca nu se aproba, vorbiti frumos cu doamna diriginta/domnul diriginte si spuneti problema (nu va preda cum trebuie incat sa intelegeti, va asculta incontinuu etc...). Dirigintele de la clasa va vorbi cu doamna si poate se rezolva. Nu iti recomand sa ajungi la primarie cu asa ceva. Sau, cand face o prostie, o inregistrati si aratati dovezile directorului. Alta idee nu am. E complicat, dar se poate rezolva
Răspuns total idiot
propunere demisie)))))
Ce? La mine la scoala am facut la fel precum am scris mai sus si a dat-o jos pe profa de geogra (asta la clasa a 8-a)
Simplu: procedati la fel ca noi cu profesoara din clasa a X-a.
Nu mai mergeti la ore (obligatoriu toata clasa...) in mod repetat.
Insa prima data faceti o plangere la director, ca sa fie avizat.
Basthet are dreptate, părinții trebuie să facă demersul.S-a întâmplat şi la noi, cu profa de chimie.Un părinte a strâns semnături de la ceilalți părinți şi a mers cu foaia până la inspectorat.Au dat-o jos de la clasă şi ne-am ales cu alta şi mai şi.
Bună! Părinții trebuie să facă sesizare (predată cu număr de înregistrare) la conducerea liceului care trebuie să răspundă în 30 de zile. Dacă nu primesc răspuns sau nu sunt mulțumiți de el, fac sesizare mai dpearte, la inspectoratul județean. Totuși, e riscant, se poate întoarce împotriva voastră.
Curiosul999 întreabă: