| Ruines a întrebat:

Cum s-ar traduce "Psychic Defense"?

Răspuns Câştigător
| PopAdrian a răspuns:

Ba da, are sens. Se refera la faptul de a nu te lasa asa usor influentat, de a gandi eficient, de a-ti folosi mintea la capacitate maxima fara sa o "deteriorezi" etc happy

9 răspunsuri:
| PopAdrian a răspuns:

Apărare psihică

Răspuns utilizator avertizat
| PopAdrian a răspuns (pentru Ruines):

Aaaa, pai.....sa nu lasi pe altii sa intre in mintea ta, sa iti citeasca gandurile atunci. Sa ai un "zid" care sa nu lase pe altii sa te "citeasca" happy

Nu cumva e "psychics"? Asta inseamna mentalist/medium

| valentingb a răspuns (pentru Ruines):

Sa zicem ca cineva vrea sa te intimideze, te domina d.p.d.v psihologic. Apararea psihica este folositoare pentru a-ti pastra calmul si controlul asupra actiunilor si gandurilor tale. Nu ti s-a intamplat niciodata sa ii spui cuiva "lasa ca vezi tu ce-ti fac" si el sa-ti spuna sfidator" ce-ai sa-mi faci? Nu poti sa-mi faci nimic, am spate ". Intr-o situatie din astea ai 3 variante : 1 stai calm. 2 ii dai un cap in gura 3. Iti dai seama ca nu ai ce-i face si din momentul ala te va domina complet. Eu am fost de tipul 2, pana cand am invatat cate ceva, si am devenit de tipul 1.

Ba da, are sens. Se refera la faptul de a nu te lasa asa usor influentat, de a gandi eficient, de a-ti folosi mintea la capacitate maxima fara sa o "deteriorezi" etc happy

| BrianPopcorn a răspuns:

Psihic de apărare