| Andrei5000 a întrebat:

Cum se motiveaza niste absente la facultate!? Va rog ajutor, dau funda!

5 răspunsuri:
| LuluOneMillion a răspuns:

La unele se platesc si nu se motiveaza. La altele nu se prea pun. Daca vrei scutire medicala la 10-15 lei iti iei, ce 200.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Scutiri de la medicul de familie, dar daca nu ai fost bolnav si doar ai chiulit fara motiv serios si adevarat, cu greu scoti scutire de la medic, decat sa dai șpagă medicului si cu o minciună scrisa de medic ai scapat, dar nu stiu daca se riscă careva, dna ul e pe urmele șpăgarilor.

| untu a răspuns:

Cu o adeverinta de la medicul de familie ca ai fost bolnav timp de 3 zile! Nimic mai mult! Nu poti cumpara cu banii adeverinte si scutirii false ca se prinde! Nu v-ati gandit ca se pot verifica!

| minrest a răspuns:

Scuza-ma, dar nu stiu de ce intrebi, ca nu ai idee cum e la facultate, ca sa ai nevoie de scutire. Sau poate nu ai fost inca acolo anul asta. Dar nu conteaza. Fiecare profesor are pretentiile lui de prezenta atat la cursuri, cat si la seminarii. Poate sa nu ceara nici o prezenta. Dar niciodata nu cere prezenta 100%, cred ca cel mult 75%. Asa ca te poti incadra cam cu orice probleme. Dar daca nu ii satisfaci pretentiile de prezenta, nu te baga in examen. Cata vreme e vorba de cerinta profesorului, nu ai ce scutire sa ii prezinti, nu are el treaba cu acte medicale. Dar, cine stie, poate l-ar impresiona o boala grea si te-ar baga in examen.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu cred ca prioritatile DNA-ului sunt doctorii care dau scutiri pe bani.

Întrebări similare