| Sfaterly a întrebat:

Cum se spune in engleza "cer roșu"?

Răspuns Câştigător
| Vl4dimir a răspuns:

Red sky si se citeste: "Red scai" happy

12 răspunsuri:
| AleAlex18 a răspuns:

Sky cer

| User2004 a răspuns:

Red sky

| Dariusprds a răspuns:

Se zice red sky

| AleAlex18 a răspuns (pentru AleAlex18):

Mooorrr... red sky

| AleAlex18 a răspuns (pentru AleAlex18):

Mooorrr... red sky
nu eram atenta wtf

| T0T a răspuns:

Greu era să te uiți pe google translate.

| SuplimenteNutriline a răspuns:

Red Sky

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Ai devenit campionul zilei prin raspunsuri pline de bullshit?

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

După 6 răspunsuri la întrebare trebuia deci să postez același lucru? De ce să nu postez o soluție mult mai facilă, dar nu să îl las pe prost să fie prost și în loc să facă un simplu search pe google să trebuiască să se logheze pe TPU și să pună o întrebare și de asemenea să aștepte răspunsuri. Ești inteligent tu, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Nu inseamna ca trebuie sa te dai mare cu alta solutie,si daca ai vazut deja raspunsurile si era raspunsul potrivit perfect,mai bine tacieai din gura.

Si nu trebuie sa alegi tu ce sa faca lumea, fiecare are metodele lui, poate a pus intrebarea doar ca sa atraga atentie, asa ca nu te mai da si tu ca un smartass si vezi-ti de treaba.
Nu am de gand sa mai raspund daca dai reply, nici macar sa ma uit, deci nu are rost sa iti mai pierzi timpul scriind un raspuns sau citind asta.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci dacă îi zic să caute pe google translate o formulare așa simplă mă dau "smartass"? laughing Eu cred că un om ce nu e încuiat la minte acceptă variante mult mai bune și mai rapide chiar dacă sunt diferite de ale lui, mai ales dacă ele conduc la același rezultat corect. Nu, nu mai bine tăceam că măcar așa poate va ști pe viitor că în loc să facă asta e mult mai simplu să scrie direct în căsuța din google translate. E o metodă de ajutor și asta doar că pe tine te oftică atitudinea mea cred deși nu conștientizezi că răspunsul meu chiar e util, că deh fiecare cu inteligența lui. Totuși mă întreb cum poți să atragi atenția cu așa ceva. laughing

| Sfaterly explică (pentru T0T):

Lol. Era la mișto....am auzit de google translate, stați calmi! laughing)))))