| Pimpux a întrebat:

"Cum v-ati pregatit?" a fost intrebarea simpla si nevinovata a reporterului Stirilor ProTV. "Mi-am facut freza, m-am aranjat, m-am pregatit sa fiu sexy" a fost replica antologica a elevului. Stati asa, ca inca nu se prezentase. "Ma numesc Robert. Robert Pacino"

Generatia COCALAR, Feisbuc, aifoun si alte ghegeturi

9 răspunsuri:
| MrPink a răspuns:

Asa si care e intrebarea?

| Pimpux explică (pentru MrPink):

Intrebarea este: afara ploua?

| EvangelineLovin a răspuns (pentru Pimpux):

Frate nu. dar ar cam trebui sa ne mai racorim nitel.winking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Era emotionat de camerele de luat vederi la fel ca si in timpul examenului.

| adelina899 a răspuns:

Intr.adevar nu exista nici o intrebare dar Pimpux probabil a vrut sa puncteze in ce lume traim :-J am vazut faza pe ProTV si m.a lasat rece cum omu a venit la bustu gol cu ochelarii si freza facuta ...adica dc o mai fi venit nici el nu cred ca stie... ma rog ma ingrozeste gandu ca mai am 2 ani si o sa dau si eu Bacu laughing

| harciog a răspuns:

Nu mai departe de dracul de Mazare.Acolo mi se pare cumparat totul de la inceputul mandatului de primar a lui taica-su.

| NPA a răspuns:

Http://www.evz.ro/......-9911.html Fosta colega de clasa din generala, asta ar trebui promovat, nu elevi gen cel din articolul tau.

| Pimpux explică (pentru NPA):

Eu nu promovez nimic. Se promoveaza ei singuri prin prostie. Sunt si aici pe site destui. Pentru multi, eleva de 10 pe linie la BAC e o "luzara", daca ma intelegi. "aifoanele" is mai "cul"

Întrebări similare