Mi s-a parut mai usor la romana. :d
Si mie mi-a luat mult timp xD Desi nu stiu de ce, oi fi lucrat eu dezordonat. De obicei nu imi lua 2 ore sa termin o varianta.
Si vad ca majoritatea e de parere ca ultima problema a fost cea mai grea. Mie nu mi s-a parut cine stie ce Mi s-a parut mai grea prima de la partea a 3a Dar doar din cauza distantei aleia de la punctu' c.
In concluzie, a fost... asa si asa.
Stupida rau de toto! adica frate ultima problema de unde naiba au scos-o? Imi pare rau dar nu sunt un geniu ca sa pot rezolva prostia aia!
Grea, comparando cu cea de la sesiunea speciala! Si cred ca iau 5, dar eu nu is de 5 la mate .
Mai grea decat ma asteptam...ex 2 de la subiectul 2 o fost cam stupid, si ultima problema de la partea a 3 la fel.>.
Subiectele au fost usurele, dar cel putin la mine in clasa s-a copiat pe rupte.Toata lumea, in afara de mine.si da, ma laud, dar e adevarat.. macar am constiinta curata.ca iau nota pe merit. la subiectul 3 la ex 2.primul punct, n-a fost prea clar...am calculat distanta ca raza primului semicerc+MD...eu asa am inteles ca e.sper sa fie bine.
Culmea.eu am facut problema. 2 de la partea a III a si m`am incurcat la 1 voi cum v-ati descurcat?