Hey,Evaluarea Nationala a fost ok, subiectele usoare, la matematica ma astept sa fie simple, la revedere
La romana a fost destul de usor, am calculat si mi-a iesit 8.30.La matematica cred ca o sa fie mai greu ca anul trecut...
Frate, fara suparare dragos, dar din moment ce spui ca au fost usoare ar trebui sa iei peste 9. Bianca, uite aici, asculta la mine, nu te lua dupa toti care se lauda ca a fost usor; A fost un examen greu. De ce? Pentru ca exercitiile 4, 5 de la sub 1 si chiar si 2 au fost grele pentru cineva care nu a invatat destul si medii pentru cineva care a invatat. La matematica nu are ce sa de-a greu. Decat sa fii atenta la cerinta... Examenul poate fi greu si prin acest lucru; cerinta sa fie cu chichita, si de fapt sa ceara altceva, si tu sa nu citesti pan' la capat.
A fost destul de greu, dupa parerea mea.Am gresit la acea *** masura si plec din start de la 9, 4.Eh,asta e, sper sa iau peste 9(ca mai sunt si compunerile si na)
Am dat-o rau de tot in bara Practic dintr-o prostie am am pierdut foarte mult! Eram la ultima compunere si nu stiu ce ma apucat pe mine sa ma uit un pic peste.lucrare,si la primul exercitiu la sinonimul cuvantului "cer" am scris "te rog" si am vrut sa tai ta-ul ala. SI NU STIU CE MA APUCAT, in loc SA TAI CU O SINGURA LINIE, am taiat cu un "X" si trebuit sa transcriu tot subiectul pe alta foaie ...iti dai seama? Mai aveam o jumatate de ora, ultima compunere nu o terminasem, unele exercitii nu erau complete, am simtit ca mor! Dar nu puteam sa risc sa imi anuleze lucrarea
Daa..asta e acum,in momentul de fata doar matematica poate "sa ma salveze", sper ca la mate o sa fie mai ok subiectul, la romana a fost mai greu ca anul trecut! Poezia a fost grea:parerea mea, am stat o juma' de ora sa ma gandesc la semnificatia versurilor alea
Ma rog, doamne ajuta sa fie subiecte acceptabile pentru toti la matematica.
Heii! Sunt clasa a 7-a, dar in mare parte stiu sa rezolv subiectele ( fara chestia aia cu propozitii ). A fost un subiect mai greu fata de anul trecut. A fost necesara multa atentie la sinonimul cuvantului "cer" si la masura versurilor ( a fost foarte inselator : "Bine-ai" ). Poezia a fost putin ciudata ( din cauza temei ). Partea de gramatica a fost usoara, dar trebuia sa nu te lasi pacalit la functia sintactica a cuvantului "aceia" (era subiect, multi au pus complement ), iar compunerea a fost una idioata. Serios, ce scriitori contemporani cunoastem? Si in plus. Nu stiu cati dintre noi au intalnit unul. Eu cred ca a fost destul de dificil fata de anii precedenti si chiar ma intreb ce "minuni" s-ar putea sa-mi pice la anul.