| MioaraIulia a întrebat:

Dacă a rămas corigenta în clasa a 5 a. A dat corigenta si nu a trecut. Poate fii lăsată repetentă?

9 răspunsuri:
| Bloock a răspuns:

Teoretic da, dar din ce stiu eu pana in clasa a 8-a te trec profesorii rau de bine.

| MioaraIulia explică (pentru Bloock):

Ei bine nu. Asa am crezut și eu.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, deoarece nu ai luat corijenta nu mai este nimic de facut decat repetentia, adica mai repeti odata clasa a 5-a.
Se pare ca fata respectiva nu are nici macar vointa sau bun simt, daca s-a dus tot nepregatita (fara sa invete) la corijenta, luand in bataie de ras profesorul, putand fi lasata repetenta, ca sa puna mana sa invete pana la urma ceea ce nu vrea.
Se poate repeta clasa nu odata, ci de mai multe ori, daca nici din toamna nu ia in serios materia la care a ramas corijenta si din cauza careia repeta clasa a V_a, de mai multe ori, fiindca profesorii nu sunt obligati sa mai dea note de trecere la copii care nu vor sa invete.

| aizen0567 a răspuns:

Da repeti anul, partea bună acum a învățat consecința și se va străduii mai mult să învețe ca să nu rămână corigentă

| aizen0567 a răspuns (pentru MioaraIulia):

Mai poți face o cerere de reexaminare dacă nu a trecut mai mult de 24 de ore de când a dat corigenta dar cred ca rezultatul va fi același luând în considerare că e vorba de materia de clasa a 5a

| LisaJulie a răspuns:

Din păcate vei mai face din nou clasa a-V-a! Eu nu am mai auzit pana acum sa nu te treacă la corigența? La ce ai rămas?

| Yaesmin a răspuns:

Se dă pe 1 septembrie.

| Cipi1212 a răspuns:

Mă tem că da.

| Madaxo97 a răspuns:

Da, cam asta înseamnă dacă nu ia corigența, rămâne repetenta