anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai fost prins copiind la examen te-ar scoate imediat din sala sau te-ar anunta mai tarziu? Plz... urgent! Dau funda

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| Elena97M a răspuns:

La mine in scoala daca e un elev prins copiind paraseste sala pe loc.

| maayan a răspuns:

Da te scot imediat

| FataCareSeHolbaLaVaci a răspuns:

Daca te prinde te da afara imediat.

| oana09_3398 a răspuns:

Te-ar scoate imediat din sala!

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Daca esti prins copiind te anunta imediat, ti se ia teza si scrie motivul pentru care a fost anulata si este chemata o comisie care sa aprobe apoi acest lucru printr-o declaratie sau ceva de genul asta. Apoi, esti dat afara din liceu/scoala si vei sta la poarta uneia din aceste instiutii pentru a-ti plange alegerea nefasta.

| MouSSEauChoColat a răspuns:

In caz ca asti prinsa copiind te dau afara imediat. Deci daca nu te-au dat afara inseamna ca nu te-au vazut. Dar mai trebuie sa tinem cont de un lucru- s-ar putea sa se vada ceva pe inregistrarile facute de camera. Insa eu cred ca nu se uita nimeni peste filmari daca nu face nici un elev (care te-a vazut copiind) reclamatie.Deci eu cred ca ai noroc si scapi, dar sa ai mai multa grija pe viitor!

| xAkira a răspuns:

De ce...

| Biinnnuttza a răspuns:

Te'ar da afara imediat! funda?

| sellyz a răspuns:

Te da pe loc afara din sala. funda?love struck

| xAkira a răspuns:

Phiu...daca ar fi fost sa ne scoata din sali din clasa in care am fost ne-ar fi scos deja 12 din 25 laughing si din alta clasa din cate am auzit ar fi scos 7...astea sunt mai mult din auzite si vazute

Oricum cu cei care am stat nu ar fi asa de rai cat sa faca asta.

Si oricum nu eu am copiat ci fata de langa mine [ a treia pe clasa ] m-a intrebat la un exercitiu si i-am soptit rezultatul dar nu intelegea de une mi-a dat asa si m-a rugat sa ii explic si m-am temut sa nu se intample ceva...

| LNK a răspuns (pentru xAkira):

"m-a rugat sa ii explic" - In timpul examenului? /:-)
Oricum, nu te-au vazut supraveghetorii, dar sigur s-a vazut pe camera si s-ar putea sa intri in mari belele.