In tamp, o mie de ani in vitor, aflu tate numere de la loto si sa devin mega bogat
In Mexic, sa vad piramidele maiasilor si de acolo pot merge deja cu trenul pana-n Arizona, sa vad Craterul Meteoritului si Grand Canyon. Buna ideea cu teleportarea, ca mi-e groaza de avion.
Eu m-as duce intr-o lume unde e numai soare,veselie,si nu imbatranesti nocidata,in loc de apa e suc si multi de ciocolata cu inghetata,pomi care dau biscuiti si briose,dealuri albastre,move,roze, toate culuprile, dar mi-as lua si prieteni acolo si sa fie numai case de turta dulce.
Dai fundita?!DD
DerekMontayne, raspunsul tau merita cu adevarat o funda...
pacat ca nu o sa o primesti
motivul este ca ai cerut acest lucru
fudita se da pentru raspunsuri frumoase intr-adevar, dar nu o sa ti-o dau pentru ca ai cam cersit sa zic asa
si apropo, multumesc tuturor pentru raspunsurile: "la veceu", "nu stiu" si "acasa"
de ce va mai obositi sa scrieti daca nu va pasa? rog doar raspunsuri serioase
MULTUMESC ANTICIPAT
Daca as puteas m-as duce fiz in centrul pamantului dar as vrea sub forma unei celule
Http://youtu.be/V1bFr2SWP1I
cred ca atunci cand asculti mel asta, auzi, vezi si simti ca esti in cel mai frumos loc dp Pamant!
Ma-si duce in egipt Ador egiptul dar din pacate nu am fost acolo si nici nu stiu daca voi merge acolo vreodata
M-asi teleporta in orcice magazain, asi lua ce as vrea, si m-asi teleporta acasa
Intai m-as duce in venetia apoi varful turnului eiffel, apoi in london eye, apoi pe sfinx, si in final in varful statuii libertatii
ElySiKazy întreabă: