Nu mai stai linistit! nu are nicio legatura. Tu urmezi ceea ce vrei sa urmezi, dar totusi daca tu vrei sa devii medic te duci la real unde e biologie, chimie mai multa.
Stiu, dar eu am niste probleme mari cu matematica , si chimia de la examenul de admitere este cea de a 11-a si a 12-a. Deci sper ca pot sa recuperez. Mersi de raspuns, asta era singura mea ingrijorare
Cand naiba sa recuperezi? o sa iti fie greu! poate daca o sa inveti constant la astea o sa poti. dar nu sunt sigura
Decat sa nu iau bacu` la mate, mai bine trag 2-3 ani mai mult. Si tata e medic ma gandesc ca o sa ma ajute.
Profilul uman reprezinta o dezlipire totala de ceea ce inseamna real, chiar daca faci biologie, fizica, chimie si matematica, nu le vei face la nivelul necesar unei facultati de medicina...
Da corect! d'aia am fugit si eu de real! tot din cauza ca dau bacu' la mate Si da. Mai mult ca sigur o sa te ajute!
Ori vorbesti la misto, ori esti foarte confuz. Poti intra la o facultate de medicina, indiferent de profilul facut, cu, conditia ca profilul sa aiba si materiile la care tu trebuie sa sustii examenul de admitere. Te poti prezenta la concurs, chiar daca ai absolvit un liceu tehnologic, dar in acest caz trebuie sa inveti pe cont propriu.