| alessia_7452 a întrebat:

Daca am 2 medii de 9 si celelalte de 10, cat imi iese media semestriala?

Răspuns Câştigător
| AnnnnnaXD a răspuns:

In jur de 9.85

13 răspunsuri:
| AnnnnnaXD a răspuns:

Depinde de numarul de materii. Aduni toate mediile si le imparti la cate sunt.

| alessia_7452 explică:

Sunt in clasa a 6a

| atraiptatipovestiviata a răspuns:

Cum naiba ai mediile alea daca nu stii sa faci o medie aritmetica, o impartire.
Aduni toate mediile, numeri cate medii sunt si suma lor o imparti la numarul lor.
Ex: ( 10+10+10+10+9+9) : 6 = 58 : 6 = 9, 6

| Kriss96 a răspuns:

Depinde cate medii ai in total. Trebuia sa dai exact cate materii ai. Daca voiai sa ti se raspunda exact. 9 banuiesc ca il ai la matematica. Mi se pare cam mult avand in vedere ca nu sti sa faci un calcul simplu. Daca ai 15 materii de exemplu, le aduni pe toate si imparti la 15. Ce-i asa greu? O sa-ti iasa aproape 10. In jur de 9.90
Oricum e o medie umflata...cu pompa

| alessia_7452 explică (pentru atraiptatipovestiviata):

Nu pun neaparat intrebari pentru ca nu stiu sa le si fac.Mai bine iti vezi ee trwaba ta

| alessia_7452 explică (pentru Kriss96):

Banuiesti gresit.Am 10 pe linie la matematica, problema este ca nu stiam procedura, adica nuneram siguradaca trebuie sa le adun si sa le impar la cate sunt

| atraiptatipovestiviata a răspuns (pentru alessia_7452):

Nu mai fa pe desteapta ca nu esti. Daca stii la ce mai intrebi, e clar ca nu stii, din moment ce nu dai datele exacte si complete ale " problemei", adica numarul mediilor.
Esti doar un copil razgaiat si cu note care nu exprima realitatea nici 50%. Vai si amar de unele scoli din Romania.

| Kriss96 a răspuns (pentru alessia_7452):

Mie nu mi-a spus nimeni..eu cum am aflat singura? Ecuatii din astea faci la mate de cand inveti tabla impartirii.

| alessia_7452 explică (pentru atraiptatipovestiviata):

Sa zicem va eu am media 9.85, dar tu, macar9?

| alessia_7452 explică (pentru Kriss96):

Ok,nu are rost sa ma cert cu tine, am inteles tu crezi ca sunt o proasta, dar, te rog, mai uitate in oglinda

| Kriss96 a răspuns (pentru alessia_7452):

Semestrul asta 9.81 si stiu sa fac niste calcule fara sa-mi expice cineva. Te-as trimite sa aprofundezi putin materia de clasa a patra, dar e cam tarziu totusi.

| atraiptatipovestiviata a răspuns (pentru alessia_7452):

Mai copil pro*t si needucat ce esti. Eu am avut media 10 anuala in clasele 9-12, fara sa fie parintii sau terte persoane "cineva".
Pune mana si invata si nu mai pune intrebari tampite aici... tara are destule c*rve, nu mai este nevoie de una peste 2-3 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ne spui si numarul materiilor in total, cu tot cu purtarea iti pot face calculul. Sau, mai usor, sa inveti si tu cum se face, ia un calculator si aduna toate mediile care le ai, si imparte-le la numarul de materii pe care le-ai adunat. (Se pune si purtarea).

O zi placuta!