Daca ai media 9 la matematica ar trebui sa fii in stare sa iti calculezi singur.
Vei avea restanta pe al doilea simestru, pentru ca notele ar trebui sa se calculeze pe simestre
Daca vei avea nota 3 nu ai cum sa treci clasa, o sa ajungi in toamna la corigenta pana iti iese media 5. Cum de ai ajuns de la 9 la 3? Deci, da, nu se incheie media pana nu iti iese media 5 sau mai mult.
Daca nu stii nu mai vorbi. Pentru a promova ai nevoie de media anuala 5 indiferent cum e compusa, poate sa fie si din 9 pe primul si 1 pe al doilea. Cat timp ai media anuala 5 nu trebuie sa dai niciun examen de corigenta.
Poate e gresit ce spun, nu te lua dupa mine ca am terminat liceul acum multi ani, dar eu stiam ca trebuie sa ai media peste 5 la fiecare materie dintr-un semestru sa nu ramai corigent.
Eu sunt la postliceala si daca nu am 5 si mai mult la fiecare materie raman corigent, dar asta cred ca e din cauza ca eu acum nu am aceleasi materii de pe un semestru pe altul!
Am mai dat un raspuns unde m-am corectat si pe urma am vazut mesajul tau, scuze pentru confuzie! O zi buna!
De trecut treci, nu vei ramane pe vara, poate doar pe semestru eu asa stiam.
Nu e nici o problema, e bine ca te-ai corectat. O zi buna.
mihnealuca întreabă:
JAZY întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: