Depinde cum vrea scoala/dirigintele sa acorde premii. In principiu, premiul al doilea.
Nu cred, deoarece, cred ca la noi se va da premiul I la toti care au peste 9.50
Ti-am zis ca depinde cum acorda scoala/dirigintele. Eu am patit sa iau premiul III cu o medie de 9.92. Sper sa ai noroc.
Scuza-ma, dar esti prea obsedata de premii/premiu. Si daca erai in clasa 1, mai intelegeam. Eu am avut media 10 din clasa 1, pana intr-a 8-a si am luat premiul I. Asa si? Nu m-a ajutat cu nimic. Cu ce te incalzeste o bucata de hartie? Macar daca primeai vreun ban, zau asa.
Depinde ce diferentiere se va face intre cei care au luat 10 fix ( care este cel mai bun dintre ei). Cred ca vei lua locul II SAU III. Felicitari? FUNDA?
?
La mine la scoala se da diploma de merit la cei cu media 10, si premiul I pentru cei cu medii intre 9.50 si 9.99
Cei cu 10 vor lua acelasi premiu. Daca nu mai e nimeni cu medie mai mare ca tine, ar trebui sa iei premiul 2
Premiul II, de ce? fiindcă ce-i doi vor lua premiul I deoarece au 10 fix, dar dacă mai e unul cu încă 0, 01 sau mai mult, tu scazi la premiu.
Cei cu zece vor lua Premiul de Excelenta. Asa se da la noi. Iar tu vei lua Premiul I. Felicitari pentru medie!
anonim_4396 întreabă:
Isvziwbdj întreabă: