@yumeee Fata vorbeşte de un profil intensiv, iar tu vorbeşti de bilingv.Ia mai citeşte odată întrebarea!
@anna Nu te supăra.Dar o prostie mai mare ca asta nu am mai auzit.Cum să te dea la următoarea opţiune?Deja s-au făcut repartizările,nu se poate să te mai dea afară odată ce ai fost admis la profilul respectiv.S-ar da totul peste cap.
Pentru mymy: Stai liniştită, ai fost admisă la acel profil, ce a fost mai greu a trecut. Dacă era profil bilingv atunci ar fi trebuit să dai un test înainte de examene.La intensiv e cu totul altă treabă faţă de bilingv.Vei da un test la începutul anului la materia de intensiv,însă testul e doar orientativ,pentru a putea profesorul de la clasă să vadă la ce nivel eşti.În caz că nu iei o notă foarte bună, stai liniştită, nu te dă nimeni afară cum zic ăştia.
Mult succes la liceu! [şi eu am intrat la un profil intensiv]
Il dai in toamna examenul. daca nu treci, intri la urmatoare optiune dupa filologie intensiv engleza
Dacă ai intrat la filologie intensiv engleză înseamnă că ai dat deja examenul bilingv şi ai luat cel puţin 5, doar aşa te admite la intensiv.
@ Xname - pe vremea când am dat eu examenul bilingv (adică acum 3 ani), era obligatoriu să îl ai trecut cu nota 5 pentru a intra la un profil intensiv şi cu nota 6 pentru a intra la bilingv.
Dar n-am dat niciun test am completat lista cu coduri si m-a pus acolo...asta inseamna ca nu are intensiv engleza sau ce ca nu inteleg
Deci nu mai dau examen la engleza chiar daca sunt la filologie intensiv engleza?