Nu tac...Fiindca nu vorbesc, ci scriu.Bah tu ai supt-o si ti-a ramas in gat?
Dar daca iau la evaluare nationala la romana 7 si 7 la mate? Cam ce medie imi iese aproximativ?
Anul trecut, cand am dat eu era 50% media 5-8, 25% mate, 25% romana. Nu am idee daca s-a schimbat ceva, dar daca e tot asa ti-ar iesi (o medie din ce zici tu) un 7.55 (am luat 9.10 in 5-8). Dar nu inteleg de ce crezi ca iei mai mult la romana decat la mate, iti spun din experienta ca din toata lumea pe care o cunosc 85% au luat mai mult la mate. Sunt subiecte usoare, in timp ce la romana daca prinzi profi mai exigenti poti sa iei destul de putin. Si inca ceva, astea sunt rezultate slabe, daca te pui putin pe invatat (mai ales ca nu-i foarte mult si nici nivelul ridicat) ai sanse la mai mult.
Eu la romana la simulare am 9.70, dar la mate am dubii.Tu stii sa faci problemele alea cu cabane, sau gradini..deobicei la sub al 3-lea?
Pai in clasa 5 am media generala 9 21, in clasa 6 am media 9 50 si in clasa 7 am media 9 11.Cam ce note trebuie sa iau la evaluare nationala la mate si la romana ca sa imi iasa media de admitere 8 si ceva sau 9 si ceva?
BraiRotSkibidi întreabă: