| tuGatita a întrebat:

Daca anul trecut in toamna m-am inscris la o facultate (UPA mai exact) si am platit doar prima transa, de 1000 de lei, apoi nu m-am mai prezentat la cursuri, examene la nimic (din lipsa banilor), facultatea ar putea sa imi restituie diploma de bac? Sau trebuie sa ma chinui cu avocati...Maine sau poimaine merg sa intreb la ei, dar nu mai am rabdare. Nu e vorba despre mine, insa am scris intrebarea in asa fel incat sa fie inteleasa clar. mersi:*

Răspuns Câştigător
| catablondu a răspuns:

Buna, inteleg ca tu, sau persoana in cauza, ai / a lasat la facultate diploma in original. Da, ei ti-o restituie fara nici o problema, dar trebuie sa-ti faca lichidarea care, in functie de facultate costa ceva. Nu trebuie sa te complici, e actul tau.

| tuGatita explică (pentru catablondu):

Am citit pe net, pe forumuri adica, cum ca multora facultatea nu le elibera diploma, ii punea sa plateasca tot anul ceea ce e absurd. in ce contract ar scrie asa ceva? de asta ma agit eu asa, ca nu vreau sa ma chinui cu avocat, chestii de genul

| catablondu a răspuns (pentru tuGatita):

Ce ti-am scris, a fost propria mea experienta. A trebuit sa platesc doar 60 de lei, nu mai stiu exact ce taxa. Nu cred si nu e legal sa te oblige nimeni sa platesti tot anul. In plus, daca asta s-a intamplat anul trecut, e clar ca studentul / studenta in cauza a fost exmatriculat - a. Fiecare facultate / universitate are propriile reguli, asa ca, sfatul meu e sa intrebi la secretariatul facultatii.

| tuGatita explică (pentru catablondu):

Toata faza e ca persoanei in cauza inca i se mai trimiteau mesaje cu datele in care se sustin examenele, restantele, desi nu a fost nici macar la un curs. Cred ca era memorat nr si trimitea la toti odata. voi merge la secretariat si intreb. mersi.m-ai ajutat. :*

3 răspunsuri: