Buna, inteleg ca tu, sau persoana in cauza, ai / a lasat la facultate diploma in original. Da, ei ti-o restituie fara nici o problema, dar trebuie sa-ti faca lichidarea care, in functie de facultate costa ceva. Nu trebuie sa te complici, e actul tau.
Am citit pe net, pe forumuri adica, cum ca multora facultatea nu le elibera diploma, ii punea sa plateasca tot anul ceea ce e absurd. in ce contract ar scrie asa ceva? de asta ma agit eu asa, ca nu vreau sa ma chinui cu avocat, chestii de genul
Ce ti-am scris, a fost propria mea experienta. A trebuit sa platesc doar 60 de lei, nu mai stiu exact ce taxa. Nu cred si nu e legal sa te oblige nimeni sa platesti tot anul. In plus, daca asta s-a intamplat anul trecut, e clar ca studentul / studenta in cauza a fost exmatriculat - a. Fiecare facultate / universitate are propriile reguli, asa ca, sfatul meu e sa intrebi la secretariatul facultatii.
Toata faza e ca persoanei in cauza inca i se mai trimiteau mesaje cu datele in care se sustin examenele, restantele, desi nu a fost nici macar la un curs. Cred ca era memorat nr si trimitea la toti odata. voi merge la secretariat si intreb. mersi.m-ai ajutat. :*