Va multumesc tuturor, unele le-am itit, pe altele in mod sigur le voi cauta. Toate sugestiile sunt cel putin interesante si inca ma gandesc care este cea castigatoare.
Cartea mea: Candide sau optimismul de Voltaire.
Miletyn, scuza-ma, abia acum am vazut intrebarea ta: nu am citit aceasta carte, dar mi-a placut mult cum suna titlul si o caut deja.
Cea pe care o placi cel mai mult care ai citit-o in copilarie si cea care iti aminteste cu cata placere am citit-o.
"Marele Gatsby" de F. Scott Fitzgerald.
una dintre cele mai apreciate carti scrise vreodata si preferata mea
Sfanta Scriptura ADEVARATA, nu...copii "fidele", dar infidele!
Indreptar pentru. spovedanie pentru realizarea unei confesiuni cat mai veritabile pentru dezintinarea sufletului (curatare), care-i cel mai important, restul (vreme trece, vreme vine...inclusiv sfarsitul care pentru. unii poate fi durere eterna, iar pentru. altii beatitudine paradisiaca, alegerea iti apartine!)
P. S. Iti doresc o ploaie de fericire si realizari! Bye-bye!
1001 de Remedii Casnice - Ed Reader's Digest Bucuresti.Pentru mine este o carte valoroasa si importanta.
Crima si pedeapsa -Dostoievski ...cand am inceput sa o citesc nu am mai lasat-o jos...sau demonii.
Biblia. E singura carte care, cind e citita, luata in serios si crezuta, schimba atit de mult in bine viata unui om incit pe toate planurile mai apoi aproape ca nu il vei mai recunoaste. E singura carte a carei principii, aplicate la nivelul unei anumite societatii fac ca acea societate sa devina mult mai buna. Si cred ca e singura carte care a facut si poate face asa ceva.
Drinni întreabă:
AvalohAlyn întreabă: