O carte pe care am citit-o recent si care mi-a placut foarte mult e "Bastarda Instanbulului" de Elif Shafak... Cred ca v-ar placea, e foarte interesanta, iar sfarsitul e destul de bun.
Robinson Crusoe-Daniel Defoe. In primul rand habar n-am daca esti copil sau adult
Romanul adolescentului miop, uitete la intrebarea pe care am pus-o si ajuta-ma si tu cu un sfat pls>
Invitatia la vals - mihail drumes, e o poveste de dragoste trista, mai aveau putin pana erau si ei fericiti dar ceva a intervenit intre ei si s-au sinucis, sper sa-ti placa
Gazda -Stephenie Meyer; Twilight ( amurg, new moon, eclipse, breaking dawn)- Stephenie Meyer; La rascruce de vanturi -Emily Bonte; Elevul Dima dintr-a saptea - Mihail Drumes. lectura placuta!
DuddyDuddy, ba chiar ma intereseaza cartea ta de capatai, pe care mi-ai recomanda-o.
Cartea SF pe care o iubesc eu cel mai mult este Tara norilor purpurii de fratii Strugatki
Si mie la fel este o carte foarte interesanta! Am citit-o de cel putin 3 ori! o iubesc
Amurg de Stephenie Meyer. O ador! Si va spun celor carora nu va place:dati-i o sansa!
Buna ziua! V-as recomanda Raspuns la post restant de George Sovu, o carte impresionanta despre doi adolescenti. Lectura placuta!
Drinni întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
AndreiFB întreabă: