Eu sunt din Iasi. Este un oras destul de linistit, cel putin in comparatie cu Bucuresti. Eu personal nu as sta in niciunul dintre ele, m as muta in alta tara dar daca vrei in Romania si ai de ales intre Iasi si Bucuresti trebuie sa alegi in functie de felul tau de a fi. Daca esti o persoana agitata si de asemenea iti place aglomeratia, agitatia sau cel putin o suporti poti alege Bucuresti; este mare, cu multe posibilitati, frumos. Daca iti place linistea (nu zic ca in Iasi e mare liniste si pace, dar in comparatie cu Bucuresti, da) e mai bun Iasi. Este de asemenea foarte frumos, modern, facultati bune, etc. Si un plus enorm pentru Iasi este acela ca oamenii sunt mai normali ca in Bucuresti. Eu am mers de cateva ori pe acolo si am dat pest o gramada de nebuni si o aglomeratie incredibila. Si in Iasi sunt destui prosti si nebuni, dar asta gasesti oriunde. Si alt lucru ar fi ca in Bucuresti este trafic mai mereu si iti ia cam o ora un drum pe care in Iasi l ai parcurge in 20 de min.
Eu zic sa vizitezi ambele orase si sa vezi in care te simti mai bine. Sper ca te am ajutat!
Eu sunt din Bucuresti.
Cel mai mare cosmar e traficul. E un oras foarte aglomerat, noroc cu metroul care te ajuta sa scapi de traficul infernal.
Oameni sunt de toate felurile, ca peste tot.
Facultatile Universitatii Bucuresti sunt super ok, viata de student e chiar frumoasa aici.
Sa nu mai zic de Centrul Vechi, unde te poti relaxa cu prietenii sau parcurile in care te poti duce la picnic, daca preferi o atmosfera mai relaxanta.
Conteaza si facultatea la care doresti sa intri.
Bafta!
Multumesc frumos, o sa tin cont de sfaturile tale! Chiar aveam nevoie de o parere sincera!
anonim_4396 întreabă:
Floarealeasa întreabă: