| And53879 a întrebat:

Dacă după foarte mult timp,în care, am strâns o ură şi simt ca o piatră pe inima mea mă deschid unei persoane cu totul iar apoi chiar şi după un an nu mai pot să urăsc pe nimeni, nimic nici să mă supăr pe un lucru mic...ce înseamnă? Am devenit nepăsătoare sunt egoistă?

Răspuns Câştigător
| slayer09 a răspuns:

Inseamnca ca ti-ai eliberat acea ura din tine, nu ai tinut-o in tine sa colcaie. Si e ceva foarte bine daca nu te mai superi, partea rea e daca nu mai poti iubi. Daca nu mai poti iubi, inseamna ca ti-ai ridicat cumva un zid in tine ca sa nu mai poti nici suferi si nici iubi si cumva esti goala pe dinauntru ca nu mai permiti nici iubirii sa vina la tine sa te unga pe suflet si nici nu poti da iubire. Dar e bine ca ai ajuns pana aici pentru ca d-aici poti sa lucrezi mai bine cu tine, pentru ca esti mai cerebrala, si mai constienta, si poti sa dai zidul jos si sa lasi iubirea sa intre, si ura si celelalte sa incerci sa le transformi. E mai complicat, ai nevoie de cineva care sa te povatuiasca. Du-te la un duhovnic, psiholog. Parerea mea.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca incepi sa te maturizezi si sa intelegi lucrurile logic, realizand ca nu trebuie sa urasti oamenii din nimicuri, fiindca nu-i normal acest lucru.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Ai devenit mai in'eleaptă.

| And53879 explică (pentru slayer09):

Mulţumesc!