Categoric, NU! Credinta este in sufletul tau iar Dumnezeu este pretutindeni! Fii fara teama.
Roagate poate cand a sa fii mare a s ate dai la catolici si ...nu are nimic daca te rogi la ei
Nu. ce legatura are.doar nu iti schimbi religia.si apoi un dumnezeu e pentru toti.nu ploua doar la crestini sau rasare soarele doar in tarile crestine.si apoi creatorul se uita la inima ta!
Nu cred.Eu cand eram mai mica am fost la biserica catolica si am asistat la o slujba intreaga impreuna cu familia.Eu cred ca poti merge fara grija
Eu l-am intrebat pe profesorul meu de religie, la scoala cand eram in clasa a 4 a imi amintesc si mi-a raspuns ca da e pacat si mi-a spus ca, chiar daca mi se ofera bani sa nu ma duc la o biserica catolica ca il maniez pe Dumnezeu... ce prostie, asta dovedeste clar ca religia este cea mai veche afacere, daca si un profesor de religie te sfatuieste asa ceva.Eu zic ca nu e pacat fiindca exista un singur Dumnezeu iar el e pretutindeni indiferent de religie iar la urma urmei omul a facut religia ci nu Dumnezeu, Dumnezeu nu are religie!
Eu cred in Dumnezeu dar nu mai cred in religie
In sfarsit cineva care gandeste bine. Sa credem in Dumnezeu, nu in religii! Religiile sunt la fel ca POLITICA!
Dumnezeu e peste tot, El este in tot ceea ce exista pe lumea asta, singura diferenta este ca fiecare rit are obiceiurile lui.
Biserica este casa Lui.
Se mai spune "sa nu stai la sfaturile mincinosilor", dar cine suntem noi sa judecam pe altii pentru credinta lor.
Optiunea este a ta. Daca nu ai o biserica ortodoxa si vrei sa te rogi atunci fa-o oriunde dar daca ai si te duci la alta...atunci cu siguranta il superi pe Dumnezeu insa "nu-ti va face nimic" pentru ca Dumnezeu iubeste Omul.
Ai incredere in tine si in Dumnezeu.
Buna!
Nu savarsesti nici un pacat deorece si catolici cred in Dumnezeu, sunt si ei crestini
anonim_4396 întreabă:
ChristinaGM întreabă:
Raluca0206 întreabă: