| eeleeeeeeeelllll a întrebat:

Daca esti ortodox si intri intr o biserica de catolici pentru a te ruga savarsesti vreun pacat?

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Categoric, NU! Credinta este in sufletul tau iar Dumnezeu este pretutindeni! Fii fara teama.

14 răspunsuri:
| Andreea50 a răspuns:

Nu cred. Dumnezeu este unic... Al tuturor...

| Mihaela023 a răspuns:

Buna!

Nu savarsesti nici un pacat deorece si catolici cred in Dumnezeu, sunt si ei crestini

| Lora a răspuns:

Nu e tot casa Domnului si acolo.

| Nicoleta a răspuns:

Nu, pentru ca Dumenzeu e acelasi oriunde te-ai duce.

| chandnisharma a răspuns:

Eu l-am intrebat pe profesorul meu de religie, la scoala cand eram in clasa a 4 a imi amintesc si mi-a raspuns ca da e pacat si mi-a spus ca, chiar daca mi se ofera bani sa nu ma duc la o biserica catolica ca il maniez pe Dumnezeu... ce prostie, asta dovedeste clar ca religia este cea mai veche afacere, daca si un profesor de religie te sfatuieste asa ceva.Eu zic ca nu e pacat fiindca exista un singur Dumnezeu iar el e pretutindeni indiferent de religie iar la urma urmei omul a facut religia ci nu Dumnezeu, Dumnezeu nu are religie!
Eu cred in Dumnezeu dar nu mai cred in religiewinking

| AnonymousMm a răspuns:

Nu cred.Eu cand eram mai mica am fost la biserica catolica si am asistat la o slujba intreaga impreuna cu familia.Eu cred ca poti merge fara grijawinking
happy

| All3 a răspuns:

Nu, nu cred, te rogi tot la Dumnezeu, si in plus iti poti schimba religia.

| aaaa12345 a răspuns:

Roagate poate cand a sa fii mare a s ate dai la catolici si ...nu are nimic daca te rogi la ei

| Ciresikaaa a răspuns:

Nu stai linistita!

| RUMBURAK a răspuns:

Nu. ce legatura are.doar nu iti schimbi religia.si apoi un dumnezeu e pentru toti.nu ploua doar la crestini sau rasare soarele doar in tarile crestine.si apoi creatorul se uita la inima ta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu. Te poți ruga la Dumnezeu și acasă la tine!
Pa, pa.

| Misha_1025 a răspuns:

Dumnezeu e peste tot, El este in tot ceea ce exista pe lumea asta, singura diferenta este ca fiecare rit are obiceiurile lui.
Biserica este casa Lui.
Se mai spune "sa nu stai la sfaturile mincinosilor", dar cine suntem noi sa judecam pe altii pentru credinta lor.
Optiunea este a ta. Daca nu ai o biserica ortodoxa si vrei sa te rogi atunci fa-o oriunde dar daca ai si te duci la alta...atunci cu siguranta il superi pe Dumnezeu insa "nu-ti va face nimic" pentru ca Dumnezeu iubeste Omul.
Ai incredere in tine si in Dumnezeu.

| Geo0orge a răspuns (pentru chandnisharma):

In sfarsit cineva care gandeste bine. Sa credem in Dumnezeu, nu in religii! Religiile sunt la fel ca POLITICA!

| Geo0orge a răspuns (pentru RUMBURAK):

Si daca iti schimbi religia ce? Tata a trecut dela ortodocs si nu e nici un pacat... Dumnezeu nu are religie! Dumnezeu e Tatal Nostru. al tuturor happy indiferent ca esti orice natie. crede in Dumnezeu si esti salvat!