| kami10000 a întrebat:

Dacă iei la titularizare nota cinci poți sa intri in învățământ?
Măcar ca și necalificat, dar se poate?

Răspuns Câştigător
| Smmo a răspuns:

Depinde cate posturi sunt scoase la concurs pe specialitatea ta si cati concurenti sunt. Lucrurile se schimba de la an la an. Unii nu apuca nici cu 7 un post de suplinitor, nu mai zic de titular, altii apuca si cu 5 macar cateva ore.
Nu te descuraja, ai mult de invatat ca sa iei peste 7, dar cu timpul si cu experienta mai multor examene vin si notele mai bune.
Poti vedea in anii trecuti ce posturi s-au scos si cu cat s-a intrat, dar vad ca esti abia in pragul admiterii, mai ai pana la examen.
http://titularizare.edu.ro/generated/files/j/index.html

11 răspunsuri:
| RoxanaIoana108 a răspuns:

Dacă iei la titularizare nota cinci, de ce nu pui mana sa înveți? Ce vrei sa le predai copiilor? Cum sa ia nota 5?
Dacă vrei în învățământ, fii serioasă! Eu am facut 4 ani liceul pedagogic, acum 3 ani la psihologie si urmeaza si masteratul! Vreau să predau de nota 10, nu de nota 5!

| kami10000 explică (pentru RoxanaIoana108):

Extraordinar! Nu am luat cinci,stai liniștită. Nici măcar nu s-au afișat rezultatele,dar eu întrebam luând în calcul toate posibilitățile,nu? Nu mai judeca aiurea, dacă m-ai cunoaște ti-ar părea cu siguranță rau pentru modul cum mi-ai vorbit. Nu stai de vorba cu o inculta, ci cu o fată foarte conștiincioasă. Apropo, și eu tot pedagogicul l-am făcut, logic, iar 9, 75 ca medie generală în clasa a 12-a poate spune multe despre mine. Eu întrebam fiindcă nu am deloc încredere în mine și voiam sa iau în calcul orice posibilitate.

| kami10000 explică (pentru Smmo):

Mulțumesc din suflet! Dacă toți ar fi ca tine, lumea ar fi un loc mai bun❤

| Frank51 a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

Degeaba ai 10 și predai foarte prost, prefer să îmi predea un profesor cu nota 5 la titularizare dar care îmi predă conținut folositor și într-un mod foarte practic astfel încât să și rămân cu ceva.

Se pare că degeaba ai 10 draga mea, că oricâți de 10 vei avea la învățătură, mentalitatea ta cu greu trece de 5.

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru Frank51):

Nu stau să dau detalii persoanelor ce nu au nicio legătură cu educația. Predau de la 18 ani, dubla specializare invatator-educatoare. Sunt foarte indragita de părinți si cel mai important, de copilasi. Nu cred ca esti in masura sa iti dai cu parerea despre mentalitatea mea. Viitor profesor de psihologie.
Seara buna!winking

| kami10000 explică (pentru Frank51):

Exact! Mai bine de atât nu o puteai spune!
Practic titularizarea înseamnă multă toceală și cam atât. Degeaba ești bun în teorie, dacă în practică nu. Până la urmă copiilor nu le predai ce e procesul de învățământ, funcții, mijloace și așa mai departe.

| Frank51 a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

Nu are relevanță ce faci în viața ta personală, eu făceam referire la modul în care vorbești pe internet. Oricât de deșteaptă pretinzi că ești, demonstrezi în continuare că nu ești un om capabil să poarte o discuție și să-și asume un comentariu.

Nu am vrut să fiu răutăcios, așa mi-a ieșit. Și da, și eu predau la ăștia mari, nu la preșcolari.

| kami10000 explică (pentru RoxanaIoana108):

Dacă ești învățătoare nu prea ar cam trebui să stai pe TPU, zic și eu. Ar trebui să ti vezi de meseriile tale de om matur ce zici că ești. Eu deocamdată îmi permit.
Pentru cineva care a terminat psihologia ar trebui să ai o altfel de mentalitate, zic și eu și în primul rând să înveți să exprimi intr-un mod frumos ce vrei să scoți pe gura. Căci cei mici poate nu înțeleg prea multe din ce spui, dar când te-oi duce la liceu și o sa predai celor mari cu figuri d astea, nu știu ce să zic?, eu zic să ai grijă că nu mai sunt generațiile ce au fost

| Smmo a răspuns (pentru kami10000):

Cu drag. Incredere in tine sa ai intotdeauna. Tu stii cel mai bine prin ce treci si cat iti este viata de roza sau nu si tot tu poti fi cel mai bun prieten si sfatuitor al tau. Si daca nu gasesti post la titularizare din fel de fel de motive care tin sau nu de tine, cred ca iti poti gasi altceva temporar daca vrei, pana la urmatorul examen, ca esti tanara. Succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Cu 5 nu intri nicaieri, ca-i rusinos sa se accepte un profesor care este pe muchie de picat.

| kami10000 explică (pentru Violleta2022):

Ba intri, pe perioada determinată dacă ai între 5 și 7 și dacă ai noroc de posturi libere bineînțeles