| roshon a întrebat:

Daca iei proteine mai iti creste penisul?

8 răspunsuri:
| PaulCCraciun a răspuns:

Te rog zi-mi ca nu crezi in prostiile alea laughing, poate nu multi stiu dar marimea penisului ( ca si alte caracteristici ) este data de gene, este ereditar. Cu siguranta prin proteine nu vei reusi nimic altceva decat eventual niste probleme legate de erectie sau cine stie ce alte disfunctii. Poate doar prin operatie, dar altfel in nici un caz.

| Cosmin86 a răspuns (pentru PaulCCraciun):

Probleme legate de erectie? Tu stii macar ce sunt proteinele, sau le confunzi cu steroizii?

Invata diferenta intre suplimente alimentare si steroizi, inainte sa aberezi

| Cosmin86 a răspuns:

Evident ca NU, tu oricum iei proteine ZILNIC ( se gasesc in aproape orice aliment, in cantitati mari sunt in carne, branza, oua, soia, dar sunt in cantitati mai mici in aproape orice mananci tu ).

Si suplimentele cu proteine ( ca la alea cred ca referi ) tot din mancare sunt facute, de-aia se numesc "suplimente alimentare".

Dar vezi sa fie proteine, ca multi idioti zic "proteine" la ORICE, chiar si la produsele care nu contin DELOC proteine.

| PaulCCraciun a răspuns (pentru Cosmin86):

Mai mult ca sigur ca el nu se referea la proteine naturale care se gasesc in orice alimente. plus ca aceste suplimente alimentare nu isi au nici un rost, sunt facute doar pentru a lua banii la fraieri. intr-o alimentatie corespunzatoare si cat mai variata, organismul procura tot ce are nevoie pentru a se dezvolta corect.

| Cosmin86 a răspuns (pentru PaulCCraciun):

Isi au rostul, cele de calitate ( avizate FDA, medical, etc. ) sunt tot din mancare facute ( ex. zer ), proteina este separata de restul continutului Te ajuta sa-ti asiguri necesarul proteic, pastrand un minim de grasimi si carbohidrati fara sa-ti fortezi stomacul cu multe mese pe zi.
Eu spre ex. am 5 mese pe zi si tot nu ajung pentru a-mi asigura necesarul proteic, asa ca in loc sa-mi fortez stomacul cu 8 mese, completez din suplimente ce am nevoie.

Nu confunda suplimentele cu steroizii.

| roshon explică:

La farmacie este un baton de proteine care se numeste baton proteic eu de ala zic sau daca sunt operat si am scos un rinichi mi se intampla ceva?

| Cosmin86 a răspuns (pentru roshon):

La farmacie? Eu nu am mai auzit de proteine de la farmacie, nu as cumpara de acolo, ci de la firme specializate. Si evita batoanele, alea in general au zahar, ciocolata si putine proteine ( 16 % ) si multi carbohidrati.

Legat de rinichi : medicul iti poate spune.

| jacobtim44 a răspuns:

Vezi aici http://xshop.cabanova.com/solutie-marire-a.html
Este foarte bun o sa fi multumit

Sper sa te ajute