| Joyfetih a întrebat:

Daca la subiectul 1 la romana la bacalaureat nu am scris chiar raspunsurile corecte ci doar asemanatoare sau mai putin asemanatoare mi se puncteaza macar cu jumatate din punctajul oferit?

Răspuns Câştigător
| BlackRaven45 a răspuns:

Iti va puncta partial, pare-mi-se.

7 răspunsuri:
| Joyfetih explică (pentru BlackRaven45):

Doamne ce bine ar fiii

Sunt tare stresat...

| BlackRaven45 a răspuns (pentru Joyfetih):

La Matematica e ori alba, ori neagra. La Romana in schimb sunt vreo 50 de nuante de gri laughing Depinde mult de ce corector prinzi. Nu te mai framanta. Nu ai ce face oricum. Vei vedea la afisarea rezultatelor ce si cum. Pana atunci, concentreaza-te pe restul. Iti tin pumnii happy

| ywar a răspuns (pentru Joyfetih):

Si eu sunt stresat. am dat si eu BAC-ul si am scris numai raspunsurile impare. Crezi ca imi vor puncta?

| Joyfetih explică (pentru ywar):

Hmm, o sa vedem noi frate.Din ce ai dat bacul?

Sper sa prind un corector bun, cineva mi-a spus ca sunt ca si picat daca nu am facut subiectul 3, oare asa sa fie?

| BlackRaven45 a răspuns (pentru Joyfetih):

Daca nu l-ai facut DELOC, atunci nu vei primi nimic pe subiectul 3. Daca nu primesti nimic pe el, iti mai raman 60 de puncte de adunat de la celelalte subiecte + 10 puncte din oficiu. Daca nu ai facut subiectul 3, sansele ca tu sa pici vor creste, dar nu e garantat. Nota 7 inca o poti lua, daca teoretic, ai facut restul de exercitii perfect, desi ma indoiesc.