Si eu sunt nascuta pe 21 mai 1980 ora 8-8. 30 si in horoscop Acvaria se spune ca din data de 21 mai ora 6 si ceva Soarele intra in zodia gemeni. Deci daca intra de la ora 6 si ceva si tu esti nascuta la ora 4 dimineata s-ar putea sa fii taur. Adriana
Buna! Si eu sunt nascuta in 21mai1980, ora 21, 30 si nu stiu nici acum ce zodie sunt, Gemeni sau Taur?
Mda.
Si eu sunt nascuta pe 21 mai.
Am aceeasi problema.
Tata e nascut pe 19 mai si mama pe 23.
Si se cearta amandoi ca ba sunt taur, ba sunt gemeni.
Ideea e ca pe mine ma cheama si elena.
Deci e un fel de zi 2in1.
Oricum vad ca parerile's impartite.
Eu cred de acolo ce imi convine.
Salut. Spune-mi anul nasterii, ora (macar cu aproximatie) si te lamuresc definitiv. Toti de aici au dreptate, pentru ca Soarele nu intra in fiecare intr-o zodie fix la aceeasi data, e diferenta de cateva ore, uneori de o zi sau doua. Asa ca, in functie de an, unii din cei nascuti pe data asta sunt aur, iar altii Gemeni.
Lamureste-ma si pe mine 21 mai 1991 in jur de 7:30- 8:00 marti
Esti Taur. In 1991, Soarele a intrat in Gemeni chiar in ziua de 21 mai, dar abia dupa-amiaza. In consecinta tu, nascuta dimineata, esti Taur.
Aici gasesti raspunsul la intrebarea ta. introdu data nasterii si vei gasi raspunsul :P
www.zodiacool.ro/zodiac-european/ce-zodie-sunt
Incearca sa iti faci o astrograma si vezi ce zodie esti! Aceasta este in functie de luna, zi, an, ora nasterii...
Sti ce esti esti gemeni si gta mai lasati fata in pace ca ati zapacito cu ba taur ba gemeni
) ce prostii vad pe aici... uite si eu is nascut in 21 mai si iti garantez eu ca esti si tu taur ) iti zic eu, dupa comportamentul care-l am, capos incapatanat, si indiferent, si pot sa spun ca la fel esti si tu, dar iti dau un sfat, nu te lua dupa toate prostiile scrise in reviste, daca vrei sa-ti citesti horoscopul uita-te la ceva adevarat, de exemplu poti sa te uiti la "moarta" aia de la B1, de ce ii zic "moarta"? pentru ca de cand eram mic, ma'(mami) se tot uita la ea, o urmareste si acum(cred) si eu muream de plictiseala cand o auzeam, (bine mie mi se pareau prostii tot ce zicea ea pe vremea aia), imi cer scuze daca se supara pe mine dar chiar ma obosea pe vremea aia... dar de fapt stie ea ce stie deci crede-ma ca esti taur
Ciprian
Pai mai bine uita-te la informatii despre fiecare zodie si vezi in care te regasesti
Ella si eu tot in aceeasi situatie sunt...si sunt nascuta pe 21.05.1995...eu de obicei citesc ambele zodii... e taree... dar in acelasi timp aiurea...ca nu stiu sigur ce zodie sunt
Buna! si eu am aceeasi problema,doar ca nu prea cred in zodii si mereu imi aleg cei mai bun din ambele(taur /gemeni). sincer fiecare e unic si ce are de tras,de facut, de realizat, etc. sunt deja bine stabilite de Dumnezeu din momentul nasterii. chestia cu zodiile parerea mea e inca o pasiune in plus in viata omului pe langa multe altele.
Același lucru mă interesează și pe mine sunt născută pe 21 mai...
Ce zodie sunt? Am vz un răspuns... Dacă ești născut după 12 noaptea atunci nu mai ești taur și geamăn este normal pentru că nici data nu e pe 21 mai și e pe 22.mai.
In astrologie e simplu. daca la nastere ai soarele la 29 grade taur- esti taur, daca e la 0 grade gemeni- esti gemeni (desigur cu ceva influente din zodia cealalta). Daca stiti, macar cu aproximatie, ora nasterii puteti calcula pozitia soarelui in astrograma voatra gratis pe situri ca www.astro.com sau www.mihneafiran.ro
Ella in aceiasi situatie sunt si eu, e aiurea...eu le citesc pe ambele si imi aleg ce imi place...Alin,21.05.1977
Denisse66 întreabă: