| Ella_6365 a întrebat:

Daca sunt nascuta pe 21 mai, sunt zodia taur sau gemeni? Ca mor cand vad o gramada de reviste in care ba sunt taur, ba gemeni.

61 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt nascuta pe 21 mai 1996 si de obicei citesc si la taur si la gemeni.
Dar cateodata niciuna nu ma reprezinta.
Apropo si pe mine ma cheama ela.
pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa patesc si eu isi tot pe 21 mailaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si eu ma intreb de foarte mult timp, eu sunt nascuta pe 21 may si nici eu nu stiu ce zodie sunt, mereu zic ca sunt taur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

. cred ca e mai bine sa fim pe dinafara happy (21 mai 83) asa suntem diferiti de cei mai multi care au o zodie. putem alege ce ne place din previziuni. o zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca esti gemeni daca est nascuta pe 21 mai ca atuci sun si eu tot pe 21 mai si est gemeni cosmin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt nascuta pe 21 mai 1980 ora 8-8. 30 si in horoscop Acvaria se spune ca din data de 21 mai ora 6 si ceva Soarele intra in zodia gemeni. Deci daca intra de la ora 6 si ceva si tu esti nascuta la ora 4 dimineata s-ar putea sa fii taur. Adriana

| PinteaAnca a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna! Si eu sunt nascuta in 21mai1980, ora 21, 30 si nu stiu nici acum ce zodie sunt, Gemeni sau Taur?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

J eu tot pe 21 mai st nascutabatting eyelashesstraight face
j cica st taurbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema tot 21 mai laughing dar am caracteristicile unui taur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu al fel sunt pe 21 mai nascut.eu cred ca asa persoane ca noi sunt nedeterminate in viata,, chir asa si sunt. Dar tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
esti gemeni cu sange de taurhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai
fii atenta
taurii sunt din 21 aprilie-21 mai
gemenii sunt din 22 mai -22iunie
tu te-ai nimerit fix la granita dintre 2 zodii dar fiind pe 21 mai esti taur(ca mine uraaaaaaabig grin)
deci poti sta linistitawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti taur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Ella.Si eu sunt nascut p 21 mai (Sf Imparat Constantinbig grin) si zodia depinde de personalitatea ta: daca esti incapatanata, o tii numai p a ta si esti mai indiferenta(cum a spus si Ciprian-daca asta este numele lui) esti taur...despre gemeni nu am ce sa zic ca's taur.MOOOO

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt tot pe 21 mai si seman mai mult cu cei din zodia taur dar uneori si cu gemenii asa ca suntem in amandoua, zic eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu tot pe 21 mai sunt nascuta si nu stiu ce zodie sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda.
Si eu sunt nascuta pe 21 mai.
Am aceeasi problema.
Tata e nascut pe 19 mai si mama pe 23.
Si se cearta amandoi ca ba sunt taur, ba sunt gemeni.
Ideea e ca pe mine ma cheama si elena.
Deci e un fel de zi 2in1.happy
Oricum vad ca parerile's impartite.
Eu cred de acolo ce imi convinelaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea...esti TAUR...nu mai asculta pe cine zice ca esti gemeniwinking ca nu esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasti situatie nu stiu ce sunt taur sau gemeni pe 21 mai sunt nascuta si eu

| chironescu a răspuns:

Salut. Spune-mi anul nasterii, ora (macar cu aproximatie) si te lamuresc definitiv. Toti de aici au dreptate, pentru ca Soarele nu intra in fiecare intr-o zodie fix la aceeasi data, e diferenta de cateva ore, uneori de o zi sau doua. Asa ca, in functie de an, unii din cei nascuti pe data asta sunt aur, iar altii Gemeni.

| ella2105 a răspuns (pentru chironescu):

Lamureste-ma si pe mine 21 mai 1991 in jur de 7:30- 8:00 marti

| chironescu a răspuns (pentru ella2105):

Esti Taur. In 1991, Soarele a intrat in Gemeni chiar in ziua de 21 mai, dar abia dupa-amiaza. In consecinta tu, nascuta dimineata, esti Taur.

| iulia18 a răspuns:

Incearca sa iti faci o astrograma si vezi ce zodie esti! Aceasta este in functie de luna, zi, an, ora nasterii...

| crystyan_5223 a răspuns:

Sti ce esti esti gemeni si gta mai lasati fata in pace ca ati zapacito cu ba taur ba gemeniwinking

| PensionarCuSpanac a răspuns:

laughing) ce prostii vad pe aici... uite si eu is nascut in 21 mai si iti garantez eu ca esti si tu taur laughing) iti zic eu, dupa comportamentul care-l am, capos incapatanat, si indiferent, si pot sa spun ca la fel esti si tu, dar iti dau un sfat, nu te lua dupa toate prostiile scrise in reviste, daca vrei sa-ti citesti horoscopul uita-te la ceva adevarat, de exemplu poti sa te uiti la "moarta" aia de la B1, de ce ii zic "moarta"? pentru ca de cand eram mic, ma'(mami) se tot uita la ea, o urmareste si acum(cred) si eu muream de plictiseala cand o auzeam, (bine mie mi se pareau prostii tot ce zicea ea pe vremea aia), imi cer scuze daca se supara pe mine laughing dar chiar ma obosea pe vremea aia... dar de fapt stie ea ce stie smug deci crede-ma ca esti taur tongue

Ciprian

| waly a răspuns:

Esti zodia taur

| Mirru0 a răspuns:

Pai mai bine uita-te la informatii despre fiecare zodie si vezi in care te regasesti laughing

| ella95 a răspuns:

Ella si eu tot in aceeasi situatie sunt...si sunt nascuta pe 21.05.1995...eu de obicei citesc ambele zodii... e tareerolling on the floor... dar in acelasi timp aiurea...ca nu stiu sigur ce zodie suntsadsadcryingcrying

| ella2105 a răspuns:

Buna! si eu am aceeasi problema,doar ca nu prea cred in zodii si mereu imi aleg cei mai bun din ambele(taur /gemeni). sincer fiecare e unic si ce are de tras,de facut, de realizat, etc. sunt deja bine stabilite de Dumnezeu din momentul nasterii. chestia cu zodiile parerea mea e inca o pasiune in plus in viata omului pe langa multe altele.

| Marya_Mary_1959 a răspuns:

Același lucru mă interesează și pe mine sunt născută pe 21 mai...
Ce zodie sunt? Am vz un răspuns... Dacă ești născut după 12 noaptea atunci nu mai ești taur și geamăn este normal pentru că nici data nu e pe 21 mai și e pe 22.mai.

| jove a răspuns:

In astrologie e simplu. daca la nastere ai soarele la 29 grade taur- esti taur, daca e la 0 grade gemeni- esti gemeni (desigur cu ceva influente din zodia cealalta). Daca stiti, macar cu aproximatie, ora nasterii puteti calcula pozitia soarelui in astrograma voatra gratis pe situri ca www.astro.com sau www.mihneafiran.ro

| alinutr a răspuns:

Ella in aceiasi situatie sunt si eu, e aiurea...eu le citesc pe ambele si imi aleg ce imi place...Alin,21.05.1977

Întrebări similare