| Saiko93 a întrebat:

Daca sunt plecat din orasul natal de ani buni sunt obligat sa fac tampenia aia de recensamant?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Da, esti obligat, pentru ca esti rezident in Romania. Indiferent in ce zona a tarii locuiesti.

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Recensamantul il faci la noua locatie, unde stai de ani buni, nu in satul natal unde te-ai nascut!

Recensamantul nu-i o tampenie, ci o statistica nationala asa cum face fiecare tara din lume, din 5 in 5 ani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Atat timp cat esti rezident in Romania trebuie sa il completezi, tu sau cineva din familie care locuieste la aceeasi adresa

| Saiko93 explică (pentru suntserios):

Am incercat pe site Are erori pagina, nu mi bat capu ca si-or imagina si ei ca am incercat. Mai erau vreo 4 intrebari fara raspuns doar ca din nou foarte prost optimizata pagina lor si nu mi-a dat voie dupa sa le completez.

| mi25 a răspuns (pentru Saiko93):

Nu are nici o eroare. Doar ca nu le completezi corect.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este tâmpenie în primul rând. Ești obligat dacă locuiești în România.

| relian a răspuns:

O faci acolo unde ai rezidenta.Deci daca locuiesti in alta oras cu chirie, cu contract, faci acolo unde esti.

| Yuoia a răspuns:

Locuiesti in Romania, deci esti obligat sa faci recensamantul.
NU ESTE O TAMPENIE.
Multi am plecat din locurile natale. Unii se casatoresc, altii schimba locul de munca, etc. Nu sta nimeni o viata sub fusta mamei.
Acum vad la stiri ca azi a fost o problema. Abia azi te-ai gandit sa faci autorecenzarea?
Nu exista intrebari la care sa nu ai raspuns. Ai eventual "da" sau "nu". Si nu conteaza unde locuiesti. Declari unde locuiesti acum.

| Saiko93 explică (pentru Yuoia):

Daca te simti recensamant e grav laughing Sanatate si recomand aer curat ^^! P.S. incearca sa mi ignori intrebarile de te deranjeaza din punct de vedere emotional, nu-mi asum si de ranesc obiecte sau chestii fictive sau in spirit de gluma din viata reala laughing

| Yuoia a răspuns (pentru Saiko93):

Mie mi-ai raspuns? Ca textul e asa de agramat incat nu inteleg nimic.

| goguPatent a răspuns:

Nu trebuie sa participi daca locuiești de mai mult de 12 luni in afara României. Altfel obligatoriu

| Saiko93 explică (pentru goguPatent):

Sunt tot in Romania doar ca nu mai am treaba cu cei care sta acolo... Chiar daca in acte apare ca sunt familia mea.

| goguPatent a răspuns (pentru Saiko93):

Atunci daca esti in Romania esti obligat sa completezi.