Buna! Pai daca repeti clasa de ce ai fi transferat la un profil mai prost? ai facut ceva rau, sau? in orice caz, da poti cred da tine si de medie, trebuie sa o ai destul de mare.dar du-te la secretariatul scolii unde vrei sa ajungi.o sa te ghideze catre ce acte ar trebui. apoi iei fisa matricola de la scoala de unde vii. daca aplici la un profil mai bun poate o sa ai nevoie de diferente..gen sa ai un examen la romana mate depinde. daca e un profil acceptabil nu-ti va cere. Exemplu: mate-info-filo, cei de la mate info pentru a ajunge la filo au nevoie sa dea diferente la istorie romana.*E doar un exemplu* Daca mai ai nevoie de intrebari, te ajut
Da ai putea sa te transferi la alt profil, conteaza media si cred ca va trebui sa dai niste diferente. depinde ce profil alegi
Nu, nu aveam nevoie sa imi spuna cineva informatii false. Pur si simplu cred ca ai facut asta doar ca sa ai raspunsuri in istoric sau esti un copil frustat. Cand acuzi pe cineva ca e intr-un anumit fel adu si argumente.
Care e treaba cu diferentele? Cum eu ma pricep de minune la romana si engleza as cam dori sa ajung la filo.Habar n-am care e treaba cu diferentele de care vorbesti tu deoarece is pentru prima data in viata mea intr-o situatie de genul.
Clar, esti inca un copil frustat batut de ma-sa care crede ca o sa fie cineva in viata doar pentru ca o luat 9 la romana de exemplu.
Daca scot medie mare si vreau sa ma mut la filo de pe semestrul 2, ce diferente trebuie sa dau? :/
In principal la latina. Daca te transferi la filo bilingv engleza ai de dat si la istoria/geografia USA/UK. Oricum diferentele astea ar fi ca si cum nu ar fi
Sunt super simple si poti copia
Succes