| Losnams a întrebat:

Dacă vreau sa ma mut din a 10a (acum sunt A 9a) la alt liceu din alt judet Si am o mustrare scrisă acum în A 9a are vreo importanta? Adică mustrare scrisă fara scăderea notei la purtare.

15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu are nici o importanta.

| razvan34567 a răspuns:

Nu are nicio relevanta acest lucru

| MaryMaria333 a răspuns:

Cu atat mai bine laughing)) daca te muti la alt liceu iti sunt spalate pacatele ca aia nu te cunosc laughing)) "mustrarea" o ramas intra 9a si acolo ramane. Fi mai atent intra 10a

Răspuns utilizator avertizat
| Losnams explică (pentru Violleta2022):

Atât timp cât diriginta nu e de acord si ea a zis ca va fi bine. nu poate scădea profesoara media la purtare singura, ca nu e ea șefa în liceu.

Nu a fost pe internet, a fost pe snapchat, si a fost dat în particular, pentru ca asa functioneaza aplicația, nu am pus pe Youtube sau ceva mai grav..deci mna, plus ca nu am filmat-o in spatiu privat, adică acasa la ea, ci la scoala. Deci.

Sincer iti zic, daca diriginta le-ai zis părinților mei ca va fi bine si sa nu ne facem griji, eu merg pe mana dumneaei. Știe ea ce stie, nu vorbește de aiurea, hai sa fim seriosi.

Recunosc, sunt insistent, nu aveau rost atatea întrebări
Imi cer scuze daca am deranjat.

Respectiva profesoară a mai făcut si acum 2 ani la o clasa referat la director cu 2 puncte la purtare, la jumatate de clasa si nu le-a mai scazut nimic. Asa ca, sunt cat se poate de chill, nu e prima oară când face referate doar ca asa vrea ea.