Exista si pe vremuri o anumita libertate dar pana la un punct. Libertatea este inteleasa gresit de tinerii de azi. Pentru ca fiecare face ce il duce capul.
Hormoni
Păi, nu e ca și cum restul nu făceau. Așa se naște o poveste bună.
Apropo, nu mai sunt adolescentă Mă enervează tendința asta de " pe vremuri era mai bine, noi eram cei mai cei ". Nu erați, nu sunteți și nici ceilalți nu sunt. Au crescut cu alte chestii și e normal că nu trebuie să rămânem la același nivel.
Apropo de comentariul de mai jos, nu am nevoie de alcool să mă distrez.
Și nu e normal să faci în sfârșit ce te duce capul, în loc să faci ceea ce "socetatea " aprobă?
Definește informații proaste, chiar sunt curioasa ^^
Că dacă vorbim de fake news, doar așa înveți să le observi. Însă am o vagă impresie că te referi la altceva. Dă-mi exemplu de informații proaste
E normal să știi lucruri despre sex. Că de la dezinformarea asta ne trezim cu mame minore... și stăm prost la capitolul ăsta în România. E normal și să știi despre droguri, de ce tipuri sunt, care-s efectele și de ce nu e bine să le consumi. ( dacă pur și simplu interzici, obții efectul opus, trebuie să înțeleagă de ce anumite chestii nu sunt ok ) De asta și trebuie băgată educația sexuală în școli, să se știe despre metodele de contracepție, boli cu transmitere sexuală etc.
E bine să avem un popor informat.
Este normal dar prea multa libertate strica. Poate nu stiai dar cine a inventat legile, a stiut de ce. Pentru ca unii cred ca li se cuvine orice de pe lumea asta.
chiftelutacrocanta întreabă:
papucicu întreabă: