anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cele mai urate fete sunt si cele mai needucate?

11 răspunsuri:
| PestisorDeAur a răspuns:

Trebuie sa iasa si ele in evidenta cumva rolling on the floor in concluzie: ele ies prin comportament...

| NaTl a răspuns:

Pentru ca fata nu le ajuta. laughing

| Gahbryella a răspuns:

Ala.i felul lor.

| Katakiko a răspuns:

Păi cele needucate sunt urâte, deoarece nu le pasă de aspectul fizic si nu se îngrijesc pentru că sunt needucate.

| zurick a răspuns:

Pentru ca vor sa iasa in evidenta si nu stiu cum...

| valentingb a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care tu generalizezi. Am vazut fete urate si proaste, dar am vazut si fete frumoase dar proaste, si in general, frumoasele se fac mai des de ras pentru ca se cred dive.

Dar copiii mai putin frumosi in general sunt lasati la o parte, nu sunt bagati in seama nici de parinti, nici de oamenii din jur, nici de profesori, si daca nu au o vointa de fier sa se auto-educe, n-au cum sa invete mare lucru in viata. Pe cand cei frumosi sunt scosi in fata, sunt instruiti, educati, pentru ca asa suntem noi, oamenii, punem accent pe aspect.

Raspunsul la intrebarea ta e asta : pentru ca noi nu le educam. Noi suntem de vina, societatea de doi lei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei, eu sunt si urata si frumoasa si desteapta si proasta si educata si cu 7 ani de acasa si mai bogata si mai saraca decat tine! phbbbbt

Cum poti generaliza asa ceva?

| Dariusuu a răspuns (pentru valentingb):

Foarte inteligent.

Bine punctat.

| valentingb a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo! Cel mai bun raspuns.

| valentingb a răspuns (pentru Dariusuu):

Multumesc!

| corolav a răspuns:

Nu e o regulă.
Şi mai degrabă cred că e invers.

Întrebări similare