| AlexMara a întrebat:

De ce elevii de nota 10 ajung sa munceasca pentru elevii mediocri?

8 răspunsuri:
| Moggy a răspuns:

Pentru ca aia mediocrii de obicei sunt mai inteligenti si reusesc sa isi deschida propriile afaceri, la care devin "angajați cei de 10"?
Funda?

| Hammurabi a răspuns:

Pentru că notele de la școală nu exprimă neapărat nivelul de istețime/inteligență.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt că școala multă naște inadaptați!

Este un alt sistem de valori eu sunt un patron mediocru care te vad ca esti de zece si vreau sa ma razbun outin dunt xenofob si radist si cu ura impotriva celor de 10.

Asa ca imi aduc aminte ca ăștia de 10 nu mă lăsau să le explic la profesori că ei sunt cei nenorociți care torturează elevii si ii pun sa facă teme.

Asa că din cauza voastră a celor de 10 eu nu puteam să explic profesorilor ca 5să îndemne de fapt 10.

Ia acum când eu știu să fac multe lucruri su mâna mea că tu ai fost un evreu machedon evreu căruia ii plăcea matematica
Si ii puneai pe profesori sa ii trotuarele pe mediocrii ca mine sa ii pună să faca teme.
Eu te-am ținut minte tu crezi ca eu te-am uitat
Iar acum când tu ai terminat 7 facultăți cu matematici nebunești abstracte unde eu un om cu adevărat tehnic capabil nu aveam locul de tocilari dinastia ca și tine care in loc sa spună profesorilor că lucrurile acestea nu le ajuta la nimic in viața reală ei înghițeau matematici abstracte pe tavă

Iar eu care veneam din producția de automatizări industriale cu 10 ani de experiență în domeniul
Si vreau si eu sa fac o facultate după ce am muncit am instalat la spitalul județean al spitalul de urgență la fabrici de armament la institut bancar am modernizate securitatea vamală am vândut sofruri de standardizare in leasingul bancar
Am.organizat.targuri de tehnologie bancara
Am.participat
Cu produse de securitate bancara
Am facut site-ul unei bănci de stat din România
Am micit si tot am muncit asa doar cu liceul
Am ajuns la cel mai înalt nivel din institutul national de cercetare in informatica mareșal Averescu
Am avut 250.magazine de calculatoare in subordine.
Am avut casa pe Mareșal Averescu.

Acum tu tocilarul de 10 ai venit să te angajezi la mine

Si eu imi aduc aminte ca tu nu ai vrut in facultatea politehnica sa coalizezi cu mine si sa le explicam profesorilor ca ei sunt nebuni la cap.ca vor sa bage in noi optică matematică fizoica. abstracta care nu are legătură cu realitatea.

Dar tu ai.fost unul dintre.cei.ce.le canta lor in struna

Asa ca acum cand eu dețin o ferma de porci
Dețin o piscină si un restaurant si o formă de automatizări si un loc de cățărat si acțiuni la EMAG
Si o firmă care fabrică sofruri sau dezvoltă site-ul eMag

Tu vii sa te milogești de mine sa te angajez
Tu crezi ca eu nu o sa te angajez doar ca să mă. râzbub
Să îți sparg rozeta

| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe la NASA n-ai lucrat?

| RxTx a răspuns (pentru sabin89):

As fi putut nu e impsibil

| Frank51 a răspuns:

Ăsta e mit, elevii de 10 ajung foarte bine in viață, lucrează cu capul, nu fizic, în R&D de exemplu, și se câștigă extrem de mult. Pe când cei mediocrii majoritatea sunt prin țări străine, chinuiesc fizic pentru 1500€, și ăștia din România fac peste 2000€.

Bula
| Bula a răspuns:

Cei de nota 10 sunt tocilarii iubiti de profesori.
Cei cu note mediocrii sunt chiulangii descurcareti, care au retinut suficient materiile in timpul predarii, la ore. Ei n-au recitat lactia ca o poezie, dar totusi au raspuns de note 7-8, fara probleme.
Dupa scoalacelor cu note medii le-a rs mintea mai bine si s-au descurcat. Tocilarii de note 10 nu s-au mai descurcat si s-au angajat unde au fost primiti, ca necalificati sau analfabeti cu diplome.

| C0NSTANTIN2021 a răspuns:

Pentru ca inteligenta este de mai multe feluri.
Anumite talente le ai din nastere, nu se pot invata oricat te-ai stradui.