Vezi articolul (am dat copy/paste) :O intalnire scurta cu o prostituata evreica este posibil sa-l fi condus pe Hitler sa initieze genocidul Holocaustului, considera pihiatrii, conform unui articol din Daily Mail.
Acestia cred ca Hitler este posibil sa fi luat sifilis de la aceasta, care netratat, poate evolua in nebunie.
Conform raportului, perturbarile mentale si de comportament cauzate de maladia aflata in stadiu avansat, ar fi putut sa cauzeze ura pe care Hitler o avea impotriva evreilor si a persoanelor cu deficiente intelectuale.
Speculatiile ca Hitler ar fi avut sifilis s-au nascut din notitele gasite in jurnalul tinut de doctorul sau personal, Theo Morrell.
Hitler, a intretinut raporturi sexuale cu o prostituata evreica in Viena anului 1908. In plus, 13 pagini din cartea sa Mein Kampf sunt dedicate discutatei maladii. Datoria de a "combate sifilisul-boala evreiasca-ar trebui sa fie in slujba intregii natiuni germane," a scris Hitler. "Sanatatea natiunii va fi recastigata numai prin eliminarea evreilor" a mai adaugat dictatorul.
Totusi, in ciuda trimiterilor medicale si politice destul de semnificative, teoria nu a fost niciodata examinata riguros.
Evreii sunt nomazi de fel, oameni fara tara, ca tiganii, nu sunt cinstiti, nimeni nu-i vrea, miros ca tiganii, scriu ca arabii, NATIE SPURCATA!
...doctorul care o trata pe mama lu Hittler era evreu, ne putind s-o salveze de la moarte Hittler a spus ca e vina doctorului, de atunci purta pica pe evrei
Hmm, am auzit numai prostii. dudule tu esti pe primul loc la top tampenii spuse )))) tratamentul lui era cu amfetamina in primul rand... acum sa va spun si varianta mea. eldeja stia de "noua ordine mondiala" care in momentul de fata suntem condusi de catre ghici cine EVREI! nu sunt un pro nazist dar daca stau sa ma gandesc mai bine a avut dreptate. dar nu avem cum sa aflam asta dintr-o sursa sigura pentru ca totul este TOP SECRET. o zi buna
Mai este o chestie legata de evrei, ei erau cei mai buni artisti mestesugari etc. dar si cei mai mari hoti dar daca stam bine sa ne gandim nu trebuiau toti tratati la fel, mai erau si oameni nevinovati printre ei, daca vreti niste raspunsuri clare vizionati filmul THE PIANIST si DEFIANCE care sunt inspirate din fapte reale, hitler era un om nebuna el ar fi vrut sa isi buleasca nepoata, asta da nota ca nu ear un om in toate facultatile mintale
HITLER ia urat pe evrei pentru ca a fost ales ca sa-si distruga propriul popor. pentru ca evreii lau ucis pe isus hristos si asta a fost pedeapsa lor
CordovanRaul întreabă: