anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce in guvernul educatiei si cercetari sunt numai tampitzi?

Răspuns Câştigător
| Necunoscută a răspuns:

Stii cum zice profu' meu de fizica? O nulitate ridicata la putere, tot nulitate ramane! Cine stie, intelege.

12 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Fiindca au fost alesi de niste tampiti. Suna destul de logic, nu?

| haifisch a răspuns:

Pentru ca nu stii tu sa scrii.

| taviyamato a răspuns:

Sunt tampiti pentru ca este o politica de a tine romanii in prostie, nu cunosc imnul national si simbolistica stemei nationale, ceea ce e extrem de grav, sunt enorm de multe lucruri RELE in invatamant, printre care cel mai grav e superficialitatea domnule si lipsa aia de aprofundare, elevi slabi din mediu rural se lafaie in facultati si contribuie la calitatea slaba a invatamantului, in timp ce aia de la oras se scarbesc si nu mai dau la scoala cand vad cum este promovata mediocritatea

| yomisam a răspuns (pentru taviyamato):

Hey, gresesti putin, nu elevii din mediul rural sunt slabi, ci cei de la oras!

| taviyamato a răspuns (pentru taviyamato):

Daca ati afla unele lucruri ati ramane socati, eu spun sa invatati mai multa istorie, nu doar ce va invata la scoala, daca va cunoasteti istoria, o sa cunoasteti de ce ministerul scoate ce scoate, voi aveti si datoria de a spala tara de reminescentele ateismului comunist de aceea chiar daca va spargeti la partyuri ar fi bine sa cititi mai mult, acum ca sunteti si liberi

| MâţaD a răspuns:

Pentru ca sunt pusi acolo te tampitul suprem.Base...

Răspuns utilizator avertizat
| geoiulia a răspuns:

Pentru ca asa e si presedintele tarii noastre, toti tampitii sunt alesi de el.Mi se pare logiclaughing. Sincer.

| ionutzul31 a răspuns:

Ca asa au fost facuti de mamele lor laughing

| M.G.R a răspuns:

Toti care ne conduc is niste tampiti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca si eu au suferit la randul lor si nu vor ca noi sa scapam bine laughing

| Mla a răspuns:

Pentru ca asta e guvernul, plin de tampiti!