Stii cum zice profu' meu de fizica? O nulitate ridicata la putere, tot nulitate ramane! Cine stie, intelege.
Sunt tampiti pentru ca este o politica de a tine romanii in prostie, nu cunosc imnul national si simbolistica stemei nationale, ceea ce e extrem de grav, sunt enorm de multe lucruri RELE in invatamant, printre care cel mai grav e superficialitatea domnule si lipsa aia de aprofundare, elevi slabi din mediu rural se lafaie in facultati si contribuie la calitatea slaba a invatamantului, in timp ce aia de la oras se scarbesc si nu mai dau la scoala cand vad cum este promovata mediocritatea
Pentru ca asa e si presedintele tarii noastre, toti tampitii sunt alesi de el.Mi se pare logic. Sincer.
Hey, gresesti putin, nu elevii din mediul rural sunt slabi, ci cei de la oras!
Daca ati afla unele lucruri ati ramane socati, eu spun sa invatati mai multa istorie, nu doar ce va invata la scoala, daca va cunoasteti istoria, o sa cunoasteti de ce ministerul scoate ce scoate, voi aveti si datoria de a spala tara de reminescentele ateismului comunist de aceea chiar daca va spargeti la partyuri ar fi bine sa cititi mai mult, acum ca sunteti si liberi