| CrasmaruMarius a întrebat:

De ce mamele noastre au voie să dea în noi și să ne bata, că avem note rele și facem prostioare exact cum fac eu când greșesc mă duce îmi camera la ea mă dezbracă in fundul gol și îmi dă 10 palme la fundul gol? Noi de ce nu avem voie sa dam in mamele noastre? Eu chiar daca am 10 ani și mama 36, ea de ce trebuie in fiecare zi sa mă bata? Vreau și eu sa ii dau, asta nu înțeleg eu de ce se face diferența dintre o mama și un copil, ar trebui sa fie chit pe chit mai lovit te lovesc și eu pe tine.

38 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Violenta in familie si abuzurile fizice asupra copiilor nu sunt deloc un subiect bun de glume... mai bine ai vorbi balarii despre alte subiecte

| CrasmaruMarius explică (pentru suntserios):

Adică alți copiii au voie să deie în mama lor și eu nu am voie cum vine asta

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Iti pot recomanda un psihiatru destul de bun, sa stii

| CrasmaruMarius explică:

Pai și ea de ce trebuie sa dea în mine adică eu la 10 ani nu am voie ea da

| CrasmaruMarius explică:

Și alți copii cum au voie să de-a in mama lor și eu nu am dreptul sa ridic mana la ea nu mai ea, are voie să mă bata, decât să mă mai bata fug de acasă și scap de ea

| Ionut2025Tz a răspuns:

Diferenta intre sadism si perversitate este foarte mica happy

| Kufu95 a răspuns:

Adică tu practic vrei să îți lovești, femeia care ți-a dat ție viață? Dacă dă în tine, foarte bine vorbește cu cineva de la școală eventual și dacă chiar este ceva abuziv, vor lua legătura cu protecția copilului, dar dacă tu nu mai ești copil și așa gândești, du-te la un doctor, că nu te văd bine.

| Vlad69000 a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Pai unii sunt nebuni psihic, asta e problema chiar la multi copii

| Kufu95 a răspuns:

Nu e chiar așa, chiar dacă este mai mare, nu trebuie să abuzeze de copil, să îl bată de abia să meargă pe picioare, că ăla deja e caz de protecția copilului.

| CrasmaruMarius explică (pentru Kufu95):

Adica eu trebuie sa suport toate bătăile lui mama, ce să zic noi copiii suferim mai mult că ne bat părinții, lor le face plăcere, din partea mea poate să mă și omoare să facă ce vrea oricum nu o mai bag in seama nu mai am nevoie sa îmi cumpere nimic

| CrasmaruMarius explică (pentru Ionut2025Tz):

Eu știu că o mama dacă își iubește copilul nu îl bate zi de zi și sta pe capul lui și îl ceartă, învață tabla înmulțirii, fă-ți temele că vin și te verific ție cum ți se pare să steie pe capul tau și să te toace

| Kufu95 a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Există protecția copilului pentru asta, cum am mai zis.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa faci reclamatie la Protectia Copilului. Te vor institutionaliza si vei lua bataie in mod "legal". laughing

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Vlad69000):

Problema "la mulți copii" sau problema "multor copii"?

Singura pedeapsa care mi-o da sunt 10 palme la fundul gol pentru prostioare și pentru teme in fiecare zi am același cearta cu ea

Bula
| Bula a răspuns:

Pentru ca meriti.
Iti poate da si pedepse mai mari, de exemplu luarea telefonului pentru un timp.

| CrasmaruMarius explică (pentru Salontanul):

A vouă va place sa luati bătaie mie nu că m-am saturat de cearta

| CrasmaruMarius explică (pentru Bula):

Unde scrie că are voie să îmi iei telefonul și să îmi deie pedepse mai mari, vouă va place bătaia sa înțeleg eu unul m-am saturat și de bătaie și de cearta

Bula
| Bula a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Acolo scrie, unde tie ti se da "dreptul" sa te comporti aiurea. tongue

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Ce legătură are ce-mi place mie cu ce se va întâmpla dacă vei fi instituționalizat tu? Ai o gândire cam ciudată și insistența ta pe acest subiect denotă că ai anumite probleme de sănătate. Ar trebui sa mergi cu mama ta la medicul de familie și sa va trimită la un consult de specialitate!

| minrest a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Esti sigur ca nu ai nevoie sa iti cumpere nimic? Nici mancare? Te obliga cineva sa mananci?

| Kufu95 a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Cum adică alții copii au dreptul? Măi omule, tu te auzi ce spui? Violența nu este o soluție.

| Bogdanstriker a răspuns:

Scris mult prea corect pentru un copil de 10 ani, unii chiar au picat in plasa rolling on the floor))

Copiii ăștia de 15, 18 ani de ce ridica mâna la mama lor

| CrasmaruMarius explică (pentru Salontanul):

Ție îți place să îți deie mama ta 10 palme la fundul gol pentru teme și pentru prostioare și să te certe eu in fiecare zi eu unul nu o mai suport pe mama

| CrasmaruMarius explică (pentru minrest):

Da poate să mă țină și flamand la, școala alți colegi au pachețel eu nu am și stau flamand că mama mie nu îmi dă niciodată pachet decât o sticluță, cu apa.

| Whitte a răspuns:

Dar tu ai voie sa faci prostii si sa nu inveti? Asta echivaleaza cu mai multe palme date mamei tale. Si nu e drept. Ca sa fie chit pe chit, ar trebui sa te bata cu funia uda pe pielea goala.
Daca te-ai saturat, nu mai fa prostii si pune mana pe carte si invata.

| gabicoo a răspuns (pentru Bogdanstriker):

Eu l-am făcut troll și toți ăștia care au mușcat mi-au dat raport și mi s-a șters postarea. laughing

| minrest a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Mureai pana acum daca nu mancai nimic. Inseamna ca mananci acasa. Cine nu manaca nu sta flamand, ci moare. Iar mancarea aia o face maica-ta, din materiale pe care le cumpara ea. Ai zis ca nu iti trebuie nimic de la ea, nu mai manca, nu mai bea apa.

| CrasmaruMarius explică (pentru Whitte):

Tu știi cât de mult ne da de scris doamna învățătoare cate 2 pagini romana și matematică și mama nu vrea să mă ajute la teme știe că am numai note rele de I, S nu am un Facebook, B și mai repet odată clasa a 3 a i-am zis să mă deie la afterschool dar nu vrea in teste am luat numai i, s jumate de clasa rămâne repetenta