In cazul acesta, chiar te-as sfatui sa-i spui.
Imi aduc aminte de o povestioara spusa de catre o profesoara de romana. O colega de-a ei tot posta pe Facebook diverse chestii si mai mereu facea greseli...multe. Pana la urma si-a luat inima in dinti si i-a spus, de atunci o suna pe ea inainte sa scrie ceva pe Facebook Era un caz deosebit, fiind tot profesoara, ar fi trebuit sa scrie corect, altfel se facea de ras. Oricum, e mai bine sa ii spui acestei persoane, intr-un mod cat se poate de placut, ca are mici lacune privind gramatica limbii romane
Pentru ca si tu scrii "doi de I" in loc de "doi I". Necunosterea limbii romane.
Pentru ca nu stiu gramatica limbii romane prea bine, nu-i evident? E destul de grea, e si asta o scuza, n-ai ce sa le faci. Daca-i corectezi, e posibil sa se supere pe tine, crezand c-o faci cu rautate. Ignora acest fapt.
In cazul acesta, chiar te-as sfatui sa-i spui.
Imi aduc aminte de o povestioara spusa de catre o profesoara de romana. O colega de-a ei tot posta pe Facebook diverse chestii si mai mereu facea greseli...multe. Pana la urma si-a luat inima in dinti si i-a spus, de atunci o suna pe ea inainte sa scrie ceva pe Facebook Era un caz deosebit, fiind tot profesoara, ar fi trebuit sa scrie corect, altfel se facea de ras. Oricum, e mai bine sa ii spui acestei persoane, intr-un mod cat se poate de placut, ca are mici lacune privind gramatica limbii romane
Ca nu stiu gramatica bine, e destul de simplu raspunsul, nu ma asteptam sa nu iti dai seama de el.
Mi-am dat seama... Dar nu stiu, am vrut parerile voastre
Ah,inteleg
ionutzony01 întreabă:
Deny_Denisa_1999_L5Hl întreabă: