Românii cocalari au același defect ca și restul cocalarilor, indiferent de etnia lor: sunt needucați. E plină țara de inculți, de analfabeți funcțional, de tot soiul de inutili ai societății. Cel puțin trei sferturi din userii acestui site sunt inculți, labili psihic, prost crescuți, proști fuduli, etc.
Părinții acestor vietăți dăunătoare societății sunt direct responsabili de acest comportament mizerabil.
Este trist, adevărat, și din păcate nu este rezolvabil in viitoarea sută de ani. Jale!
Da,și uite că în mod paradoxal chiar ăștia se găsesc sa bârfească și să judece,sa de-a cu hate,dar ei/ele nu știu nici tabla înmulțirii,și alții care sunt la fel de deștepți ca și ei i-au totul în considerare daca unu'/una din aceștia de ex au o părere proasta despre cineva,sau îl desconsidera,fara sa îl cunoască personal,și îl marginalizează.
Pe TikTok văd că este plin de manelisti și maneliste,și sunt și care au studii superioare,dar nu asta e problema că muzica nu definește caracterul unui om,dar prea de tot s-o ajuns,problema este caracterul,atata prostie văd pe rețelele de socializare și răutate de este ireal așa ceva! Pai, e plin de cocalari indiferent de rasa,dar romanii erau oameni foarte civilizați,cu bun simt,bine educați,aduceau prestigiu țării,aveam genii,acum românii parcă sunt la fel ca țiganii,invidioși,hateri,bârfitori, ipocriți, multi sunt hoți,manelisti,perverși. Românii erau nobili,acum de câțiva ani nu mai ști care e român și care e tigan! Nimeni nu mai are valori,principii, nimic. Uite userul ioandelasal ce om educat și frumos este, tipă floresdemayo, eu o ador, userul floareasoarelui26, ăștia sunt români adevărați,ăștia merita respectați, și mai sunt câțiva pe aici care sunt oameni foarte ok,dar eu nu mă refer la cei de aici că eu nu am nimic cu nimeni de aici,cu oamenii din viața de zi cu zi,nu din mediu' virtual. Sa ști că sunt oameni care nu știu să scrie prea ok,dar sunt mult mai ok decât mulți jegoși cu studii care au un caracter infect,sunt și cu studii oameni nașpa să știi!
Am văzut pe TikTok oameni căruia îi doreau moartea unui om sărman,care primește ajutor social,alimente etc,ii dorea moartea,ce rău a făcut omul ăla? Ce vina are el că e amarat? Și de mine râdeau unele proaste când îmi era rău de la anxietate,aveam fata de speriat,și ele râdeau ca proastele,alții rad de oameni cu adevărat cu boli grave,omoară animale,ii chinuie,le torturează,și se dau sfinți în societate,și lumea ii pupa in dos,doar că au papagal. Se găsesc unii sa judece oamenii civilizați care nu deranjează pe nimeni, dar ei fac lucruri penibile, degradante în intimitate. De multe multe ori chiar gunoaiele sunt apreciați de multi, și omul care e chiar bun e luat la mișto! E păcat în ce hal am ajuns, de aia unii se izolează de societate, din cauza unor scursuri.
Pai asa a fost de cand lumea, acu te-ai trezit ca oamenii sunt asa?! Ce naiba, si rromii si toti, dar nu toti oamenii sunt asa.
Tu te si invarti in cercuri rau famate de dai de toate gunoaiele de oameni, ca altfel nu aveai tu treaba cu batai si altele.
Da mai,numai la oameni jegoși am tras aproape toată viața,eu eram liniștit,nu știu de ce am atras gunoaie. Pai te bârfesc alții care nu te înghit,și alții de deștepți ce sunt i-au in considerare,și mulți rămân la părerea aia fara a te cunoaște. Nu sunt toți,dar romanii nu erau așa răi înainte, s-au mutat toți cioflingarii la mine în oraș,și bănățenii naibii știe pe unde s-au mutat,cred că s-au dus dincolo,ogramada de cocalari,moldoveni și țigani sunt in Timișoara,păcat că orașul e foarte frumos! Oamenii sunt foarte superficiali,judeca fara să cunoască,noi nu ne deșteptăm,noi din ce in ce mai prosti devenim, chiar s-au făcut studii că, creierul uman la nu știu câți ani se tot micșorează, dar al nostru parcă se micșorează cu viteza.
E un popor de manelisti ce sa mai, asta e nivelul nostru
Este foarte multa generalizare pe aici, bazata numai pe cazuri putine, trecute prin filtru subiectiv. Daca am fi toti asa de rai, ar fi exact ca in jungla sau in filmul Seria Noaptea Judecății (The Purge).Si daca ne uitam in jur nu e deloc asa.
La un moment dat, suntem toti personajul negativ din povestea cuiva. Iar personajul negativ la randul lui este personajul principal, dar si cel pozitiv, din propria poveste.
Curiosul999 întreabă: