| bogdyZ a întrebat:

De ce nu mai ninge iarna ca in alti ani? Care e principala cauza? Weekend-ul viitor am vazut ca sunt 18 19 grade, nu prea e normal pentru luna asta zic.

8 răspunsuri:
| Anonimul151 a răspuns:

Schimbările climatice. Pe lângă asta "intervin" și ăștia de la putere din diferite țări, care fac diferite "tehnologii" care perturbă vremea.

Vara vor să facă în așa fel încât să vină ploaia, să nu fie foarte cald etc.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Anonimul151):

Cum se face că mereu e unul cu o teorie a conspirației, dar de fiecare data exista o mega eroare de scriere. Cum mă sa te ia cineva in serios cu teoria ta când scrii perturbează?

| Anonimul151 a răspuns (pentru suntserios):

Stai liniștit că știu să scriu. Însă, să nu îmi spui că tu nu faci niciodată greșeli de scriere pe care nu le observi.

La tine asta e problema? Că am greșit când am scris? Greșelile se CORECTEAZĂ!

Și pe lângă asta dacă te referi la răspunsul meu cu "teorie a conspirației", tu nu ai văzut că asta se întâmplă în toată lumea?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Anonimul151):

Fac greșeli de scriere.
Da sunt sigur că tu nu ai făcut o greșeală când ai scris perturbează.

| Anonimul151 a răspuns (pentru suntserios):

Ba da, a fost o greșeală. Pe care am corectat-o!

| Konstantinos99 a răspuns:

Cauze naturale-defrisari polare etc
Cauze supranaturale-pacetele oamenilor
Cauze umane-ca suntem prea comazi si poluam toti,nu prea vrea nimeni sa munceasca fizic,sau sa se fereasca de produse care nu pot fi reciclate,si nu ma refer la o sticla ci la un laptop, la televizoare, telefoane, despre care nimeni nu pomeneste nimic de recilarea lor vreodata, pentru ca nu se poate 100%, na din comoditate, si ca tehnologia evolueaza dar natura, cand se regenereaza?
Daia ma mut cat de repede in munti, m-am saturat de poluarea asta.
Cam toate combinate sunt parerea mea cauza actuala

| ioana748 a răspuns:

S a recunoscut oficial ca exista posibilitatea modificării stării meteorologice în scopuri obiective.
De exemplu producerea ploii pentru oprirea unu incendiu devastator.
Din păcate implicarea omului în desfășurarea stării naturale a acestei planete nu este prea benefica.
Nu știu dacă se întâmplă intenționat sau din greșeală, dar din ignoranta cu siguranță.
Întreg ecosistemul are de suferit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incalzirea globala, draga.

Întrebări similare