Germania=Putere industriala, economica, inovatoare.
Olanda=Putere mercantila, inovatoare, o tara mica care mai tot timpul este prezenta in toate Top 10
Romania=O tara de hoti,cersetori,corupti, romi, cocalari, bmw-isti si figuranti.
Nu stiu taica, oare de ce?
Diferență mare de mentalitate, caracter și personalitate.
Nemții și olandezii sunt calculați, muncitori, reci și la ei cuvântul e cuvânt iar dacă un neamț îți spune că într-o zi daca face el chiar o să facă.
Romanii sunt total opusul celor două nații și tind sa fie șmecheri penibili, leneși și oameni care nu se pot ține de cuvânt.
Dar nemții nu ne suporta și din prisma faptului că i-am trădat de doua ori in istorie:odată în Primul războiul mondial când trebuia să intrăm de partea Puterilor Centrale fiind aliați cu nemți dar noi am intrat de partea Antantei.A doua trădare a fost în al doilea război mondial prin actul de la 23 august când românii au întors armele împotriva nemților atunci când nemții aveau nevoie mare de noi pe Frontul de Est.
Iar olandezii au o ciuda și gelozie pe noi fiindcă Romania are niste resurse(minerale, naturale)pe care Olanda nu le-ar putea avea niciodată.
Dacă ar intra România în spațiul european toate companiile din țările respective care operează în România ar fi nevoite să ofere angajaților salarii egale cu celelalte țări Europene însă ei preferă mai degrabă să ne dea 500 de euro și chiar 250 în loc de 2000.
Văd că toți cei care ți-au răspuns sunt niște proști care habar n-au pe ce lume trăiesc și repetă povestea cu "România, țară coruptă".
1. Atât România cât și Bulgaria ÎNDEPLINESC TOATE CRITERIILE PENTRU ADERAREA LA SPAȚIUL SCHENGEN ÎNCĂ DIN 2010. Așa a stabilit UE la vremea respectivă, iar problema s-a transferat la Comisia Europeană, unde decizia trebuie luată în unanimitate (o măsură tâmpită, dacă mă întrebi pe mine). Franța și Germania au votat "Nu", invocând corupția prezența în ambele state. Suntem corupți, într-adevăr, dar CORUPȚIA NU A FOST ȘI NICI NU ESTE UN CRITERIU DE ADERARE LA SCHENGEN! Motivul invocat este astfel cretin, mai ales în cazul Olandei, după cum vom vedea la punctul doi.
2. Olandezii văd paiul din ochiul românilor, dar nu și bârna din propriul lor ochi. De faptul că Olanda e principala poartă prin care intră heroina din America de Sud în Europa ce zice Rotte? Dar de faptul că Amsterdam este printre cele mai violente capitale europene? Dar de cartelurile ce terorizează țara, ce zice distinsul ministru olandez? Dar de mafie? Olanda sigur nu are problemele ei? Eu zic că n-ar mai trebui să se uite la țările est-europene, ci să-și vadă de treaba lor.