eileen
| eileen a întrebat:

De ce nu va puneti poze personale la avatar si alegeti sa fiti Britney Spears, Miley Cyrus, si eu mai stiu ce alte vedete. Fiti voi insiva, unice, nu va mai avea nimeni poza cu voi, iar daca nu va place cum ati iesit, puneti un peisaj ceva... nu imi place sa plagiati...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poza mea este o acuarela dupa o fotografie a mea cu multi ani in urma happy deci...sint eu. bine ai punctat. daca nu-ti pui poza pune un peisaj, o floare... dar nu vedete chioar daca iti pastrezi anonimatul indiferent din ce motive. oameni cu functii importante nu cred ca stau pe acest site prea mult timp /zi.

70 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place foarte mult poza pe care mi-am pus-o; ma reprezinta (sunt o fire vesea, zambitoare) si imi place sa cred ca face lumea sa zambeasca happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpo, se scrie inseva ca e la feminin... poate dupa ceva gramatica vei invata ca la sfarsitu unei intrebari se pune si un semn de punctuatie(?) cat despre raspuns: de ce sa rapim bucuriile si visele unora?!? si apoi, mai exista si libertatea personala... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna intrebare si bune raspunsurile. happy
nici o persoana publica sub anonimat nu o sa dea de inteles ca poate fi persoana publica, ori e anonim ori nu e persoana publica. cu atat mai mult daca esti, poti fi bucuros sa te cunoasca lumea daca ai ceva de spus.
ai dreptate eileen, daca nu-ti pui poza pui orice dar nu fotografia unei....persoane publice. hmmm poate il pun pe Boc si ....va derutez total silly

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci...sa stii ca ai dreptate! dar eu nu stiu cum pot sa pun poza la avatar! ai 1 sfat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tuca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt de acord daca imi place aceea poza eu mi o pun nu imim pasa ce zic alti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este problema fiecăruia ce alege. asa că..., şi de ce nu punem un peisaj ceva în spate? pentru ca nu am un program de poze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cine a pus poze cu tine?
am si eu o intrebare de ce toti oamenii sunteti invidiosi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e treaba ta ne punem ece poze vrem nu ne spui tu ce poza sa ne punem

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga ileen, eu vreau sa iti zic ca sunt un mare fan al lui miley cyrus.Si nu stiu care e problema ta cu pozele de la avatar
pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am pus si vreau sa fiu miley cyrus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o proasta doamna deoarece miley arata mai bine ca tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pozte unor oameni le e rusine de cum arata si de asta pun imagini cu vedetete, dar mie imi place cum arat eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu ne punem o poza cu o banca? sau cu o persoana pe care nu o cunoastem?(in afara de miley) pentru ca sunt poze banale, plictisitoare si nimeni nu sar uita la ele sau le-ar admira nu sunt in potriva pozelor cu mine imi place de mine dar daca nu sunt fantastice sau sa iti sara in ochi(nu ma refer la lucruri sclipitoare sau roz si colorate) dar daca poza aia cu miley este frumoasa ce ai in potriva? si sa stii ca esti urata si nici nu cred ca esti tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aleg sa am personalitate (adica poze personale) dar eu pun si poze cu miley imi place mult dar aleg... ce cred eu... e mai clar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna idee pustoaico!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate. aproape toate sunt obsedate de Miley Cyrus. Dar daca ar cunoate-o cine este de fapt, nu ar mai considera-o o zeita.Miley Cyrus are o influenta negativa asupra adolescentelor. Oriunde intri pe web vezi poze cu Miley. M-am saturat de imaginea ei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai dreptate ce se tot prostesc cu vedete. ce eu nu pot sa-mi fac o poza si sa-o pun la avatare. pot sa fiu si eu o vedete pentru mine, nu pentru altii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e dar daca suntem mari fani miley cyrus?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai drepate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e bine ce spui dar nu tuturor le place sa isi puna poze cu ei sau cu peisaje, toti avem gusturi diferite.Asa ca mai bine ne punem ce vrem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca vreau sa-imi pun poza! Nimeni nu ma obliga asa e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg care e problema ta daca eu vreau sa pun poze la avatar cu alta vedeta, cu mine sau altceva...waiting?! puneti tie cu cine vrei si gta am terminat! asa ca lasa-ma sa imi pun cu cine vreau, cand vreau, unde vreau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No imi place cum imi sta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga ileen esti ciudata rau! lasi sa faca bors cu avatarul lor vreau miley sa fie miley vreau britney sa fie britney.nu poti condamna fanii. ei asa cred ca e bine asa o fi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate, eileen!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jura-te, că nu ne mintiwinking?
Pentru cethinking să ma arat, cand pentru mine realitatea e frumoasa si fara aceasta poza de la avatartongue!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce comentezi ma?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma itereseaza de ce zici tu fac ce vreau eu! ce?! tu nu faci ce vrei sau ce!? zii!@@@