eileen
| eileen a întrebat:

De ce nu va puneti poze personale la avatar si alegeti sa fiti Britney Spears, Miley Cyrus, si eu mai stiu ce alte vedete. Fiti voi insiva, unice, nu va mai avea nimeni poza cu voi, iar daca nu va place cum ati iesit, puneti un peisaj ceva... nu imi place sa plagiati...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poza mea este o acuarela dupa o fotografie a mea cu multi ani in urma happy deci...sint eu. bine ai punctat. daca nu-ti pui poza pune un peisaj, o floare... dar nu vedete chioar daca iti pastrezi anonimatul indiferent din ce motive. oameni cu functii importante nu cred ca stau pe acest site prea mult timp /zi.

71 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te oftici hahaha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna hai sati zic eu ceva :cine esti u sa ne spui ce sa facem pot sa pun la avatar si un pui de gaina! da!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami tu sa imi fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poate altii nu vor sa asi dea seama o persoana necunoscuta cum si an ce fel arata ea sa el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sa-mi pun Am doar 11 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine zishh, ce atata Miley Cyrus si alte vedete si nu inteleg ce mare diferenta e intre un om de rand si o vedeta... o vede mai multa lume de vedeta si ce vreti sa vitzi vazutzi!? PUNETI POZA VOASTRA PE NET! fata are dreptate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este problema ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eileen are dreptate. e bine, de fapt e foarte bine sa fim noi insine, si intodeauna sa avem incredere in noihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o poza cu mine si Justin Biber dar imi e frica sa nu se rada de mine colegii

| Bianca_Beatris_1991 a răspuns:

Eu te ascult, dar exista o singura problema nu stiu cum se face?

| andreea_4958 a răspuns:

Ce sa zic...