Poza mea este o acuarela dupa o fotografie a mea cu multi ani in urma deci...sint eu. bine ai punctat. daca nu-ti pui poza pune un peisaj, o floare... dar nu vedete chioar daca iti pastrezi anonimatul indiferent din ce motive. oameni cu functii importante nu cred ca stau pe acest site prea mult timp /zi.
Buna intrebare si bune raspunsurile.
nici o persoana publica sub anonimat nu o sa dea de inteles ca poate fi persoana publica, ori e anonim ori nu e persoana publica. cu atat mai mult daca esti, poti fi bucuros sa te cunoasca lumea daca ai ceva de spus.
ai dreptate eileen, daca nu-ti pui poza pui orice dar nu fotografia unei....persoane publice. hmmm poate il pun pe Boc si ....va derutez total
De ce nu ne punem o poza cu o banca? sau cu o persoana pe care nu o cunoastem?(in afara de miley) pentru ca sunt poze banale, plictisitoare si nimeni nu sar uita la ele sau le-ar admira nu sunt in potriva pozelor cu mine imi place de mine dar daca nu sunt fantastice sau sa iti sara in ochi(nu ma refer la lucruri sclipitoare sau roz si colorate) dar daca poza aia cu miley este frumoasa ce ai in potriva? si sa stii ca esti urata si nici nu cred ca esti tu
Teodoragnis întreabă:
anonim_4396 întreabă: