Mai multe nații. Și dacă as fi 100 % Roman asta ar însemna să tolerez prostia și nesimțirea unora? Când eu ca om nu deranjez pe nimeni!?
Amice, exagerezi. Poate acele persoana care "se baga" in seama cu persoanele cu care stai tu de vorba sunt cunostinte de ale lor, nu intră in vorba asa aiurea.
Mi s-a intamplat si mie.
Eram cu iubita mea in parc, ne plimbam, si din față venea o doamna in varsta cu un cățel in lesa. A intrat cu iubita mea in vorba deoarece cainele dumneaei venise sa picioarele iubitei mele ca sa le miroasa.
Mi s-au mai intamplat faze de genul dar nu ma enervez, nu consider ce-ai descris tu un lucru neaparat enervant.
Nu reactionez in nici un fel, astept ca persoana cu care sunt sa termine conversatia cu cealalta persoana iar apoi revenim la ale noastre.
Nu neapărat, mi se întâmpla și pe unde mergeam la lucru sa se întâmple asta,eu vorbeam cu o femeie de unele chestii și vine o mortaciune de femeie și se baga aiurea in seama, deși eu eram in plina conversație cu acea femeie. Hai ca aici poate exagerez, dar dacă eu vorbesc cu o fata și vine unul și se baga în seama cu ea în timp ce vorbesc eu cu ea, nu prea e frumos, mai ales sa filtreze cu ea, eu nu prea pot fi indiferent la faze de astea.
Pai, poate aștepți și o ora, nu cred ca oti convine, când tu aveai de discutat doar 3 minute, nu cred ca ai aștepta pe strada sau altundeva sa discute o ora pana termine conversația, tu ce faci te uiți la ei cât vorbesc? Stai o ora pana vorbesc toate porcăriile? Eu în viata mea nu m-am băgat asa aiurea în seama, sa ma bag în seama ca musca la rahat când cine discuta ceva, poate vb ceva important, și vin eu sa ii *** meciul unuia dintre ei care avea ceva important de zis interlocutorului.
Tu oricum ești o fata, nu știu ce boli mintale ai de te dai băiat, eu sunt convins ca esti rosalia, sa ști ca nu câștigi nimic cu aceste deghizări puerile, lumea și-o dat seama cine ești, nu înțeleg de ce va ascundeți atât
Pai situatia e simpla, daca fata aia de care-mi place ma place si ea, atunci cand vine aia boccie, fata ii va taia comuncatia dupa scurt timp, se va scuza si va merge cu tine mai departe.
Daca se ia in discutii cu boccia, inseamna ca nu te place, si plecam, asa as reactiona.
Ala nu are nici o vina ca intra in discutie, vina are ea ca accepta discutia prea multa.
Omu are dreptul sa incerce nu? De ea depinde cu cine vorbeste, daca cu tine sau cu ala.
Deci de ce sa bati?
Pai si persoana cu care discutai inseamna ca nu da doi bani pe tine daca accepta sa stea o ora la discutie cu altcineva cand tu vorbeai!
Asa ca aia e, asta n-ai observat? Ca daca lalaie cu altul sau alta, nu insemni nimic pentru acea persoana?
Din contra, lasa sa vina si altul sa incerce, sa vezi pe cine alege! E un test f bun.
Si daca-l evita pe ala in favoarea ta, atunci abia e okey acea femeie.
Deci vina e la femeia cu care discuti, nu la cine se baga in discutie.
Nu mai da vina pe aia care se baga in discutie.
Păi si tu de ce nu ai plecat de la fața locului daca discutia s-a intins atat de mult? Eu asa procedez, imi cer scuze față de persoana cu care sunt si plec la treaba mea, nu stau sa particip la discutie. Aici ma refer daca sunt cu vreun coleg de munca sau cunostiinta. Daca sunt cu iubita sau mama de exemplu, astept ca ele sa termine conversatia apoi ne continuam drumul.
Consider ca e lipsa de respect ca o persoana care este deja angajata intr-o discutie cu o a doua persoana sa se "lungeasca" la vorba cu o a treia persoana. E lipsa totala de bun simț.
Daca te deranjeaza ata de tare ca ti se intampla asta, ia initiativa cand mai te afli intr-o situatie de genul.
Adevarat, frate Mosotti. Asta i-am explicat si eu dar intr-o alta maniera.
Da,dar poate e proasta, vine unul și din doua perle o combina. de aia o sa fac cumva sa ma feresc de fete frumoase si proaste, ca astea ridica la orice Ivan c.oi lung coada la vrăjeală.
Ai dat un răspuns foarte util oricum
Nu pot sa dau prea multe răspunsuri, mi-am scos azi măseaua, ma simt inconfortabil. Am plecat, nu am stat mult
Nu e proasta deloc, o combina din doua perle ca il place pe ala mai mult decat pe tine fizic in primul rand la figura, asa ca te lasa pe tine balta si discuta cu ala o ora, e f clar.
Si aia proasta si aia desteapta la fel procedeaza daca-l place pe ala mai mult.
Tu trebuie sa te feresti de fete care nu te plac! Ca acolo e problema, nu de frumoase si proaste sau altfel.
Daca te place pe tine mult, ai sa vezi cum se comporta si aia proasta si aia desteapta cu celalalt, o sa incheie discutia cat mai rapid cu el, ca sa discute cu tine, ii da foarte rapid de inteles sa termine cu vrajeala de doi lei.
Da, i-am explicat si sper ca a inteles, s-a intamplat ca a sta de vb cu fete care nu-l plac, a stat de vb cu el ca nu avea cu cine, iar cand a venit unu de care i-a placut, s-a intins la vb cu ala.
Sau daca a venit alta femeie, i-a facut placere mai multa sa stea de vb cu aia decat cu el.
Nici o fata de când ma știu eu nu m-a refuzat, nu era vorba de fete aici, ci de persoane mature cu care vorbeam de alte chestii, ti am mai zis in pm ca depresia e problema nu fizicul!
Nu,tocmai ca sunt foarte plăcut de fete,dar sunt prea tacut, ti am mai zis depresia e cauza, ma va urmări si pe lumea cealaltă, și nu,nu cred în tratatamente, nici o depresie cronica nu se poate vindeca
Stai ca nu ai inteles, nu am zis ca il place pe ala mai mult ca tu arati mai nasol, ca stiu ca la tine fizicul nu e problema, nici vorba, poti sa arati la fel de bine ca ala sau mai bine, ideea este ca fiecare avem un gen care ne place de figuri, si chiar daca ala arata mai slab ca tine putin, sa fie atrasa de acela.
Adica din 10 barbati frumosi de nota 9, sa aleaga doar doi, restul de 7 sa nu o atraga deloc.
S-a nimerit sa nu dai de una care sa te placa mult.
Adevarat ca poate si depresia la tine iti da dezavantaj, insa tu zici ca stateai de vb cu ele, deci nu prea s-ar fi observat ca ai ceva zic eu, doar ca intervenea altcineva in discutie.
Nu stiu, daca cunosti persoana care se baga in seama da-i o replica despre ceva ce nu i-ar convine.
anonim_4396 întreabă:
AndreiFB întreabă: