La nastere. Incepe sa-mi fie mila de tine.
Nu te-a iubit mama?
Tu si la 40 de ani tot un baietel o sa fii. Da, vad ca esti atins rau.
Ala e varianta ochisorului dupa ce a incasat un pumn devine ''ochiul maro''
Tu nu vezi pentru ca oricum ești cu ochii numai prin oglinzi. Cum am spus : machiajul și rujul este mai relevant, decât șofatul. sigur nu erai tu ieri în zona Onix în într-un Fiat Punto care, cu toate ca aveam prioritate, ai ieșit ca milka în mijlocul intersecției și când mă uit la șofer vad o șoferiță preocupată cu rujul? Aaa, scuze! Tot eu din Vaslui? Poate tu născută la Vaslui și mutată la Brașov și doar te dai mare cu CI de Brașov. Câte nu sunt din astea. Când eu născut la Brașov și CI de Brașov.
Asta e intrebare de facut bani cinstiti, arunci o piatra in balta si ceilalti, barbati, femei, cu mic cu mare sar dupa ea care mai de care sa scoata primul piatra din balta. De urmarit comentariile, cu o bere in mana numai bune de un stand-up comedy
Nu prea mai ai replici, iar aia cu pepsi o spuneau colegii în școala generală. Mai încearcă altă cheie.
Statistic vorbind, e și greu ca femeile să facă cine știe ce accidente având în vedere că majoritatea au drumurile fixate și bine cunoscute acasă-muncă și acasă-salon, iar mai departe de atât conduce el de obicei. Când te lauzi cu statisticile alea, e bine să compari și kilometri conduși.
Bineînțeles că există destule femei care știu să conducă, la fel cum sunt și bărbați care n-au nicio treabă, dar cu toate astea, în cam 90% din cazuri (de data asta nu din statistici, ci din experiență) când am văzut pe cineva încurcând traficul, era femeie.
Dacă asa tupeu are și în trafic, devine șoferiță panda.
Sa ii zici unei fete care nu s-a machiat in viata ei ca machiajul e mai important decat sofatul. Asta inseamna sa generalizezi si sa delirezi pentru ca ai tu traume de la mamica. Nascuta si crescuta in Brasov nu ca tine, din pacate s-a umplut Brasovul de moldoveni si acum ca stiu ca umbla un bolnav printre noi, imi vine sa ma mut pe luna.
Tu esti ala din centru care urmareste fete de care se vorbea zilele trecute?
Hai gigele că făcuși treabă. Le dădusi motiv astora de cearta pe TPU in care îți urca intrebarea la populare
Nu e o replica, asta e foarte agitat. Imi scrie la mai multe intrebari in acelasi timp.
Drum bun la mutat pe lună. Vrei sa îți fac o rezervare spre Huston în Texas? Cine te oprește sa te muti pe luna? Oricum zici de ceva de unde îți sunt și originile tale de fel. Vezi ca s-a descoperit viata și pe Marte. Du-te pe Marte odată cu Smiley.
Toate prietenele mele conduc foarte bine. Si nu pe rute acasa-munca. Chiar ma plimb des cu ele (una lucreaza si la Glovo) si nu au cauzat niciodata probleme in trafic. In zona mea majoritatea problemelor sunt din cauza cocalarilor cu numere de Bucuresti.
Daca nu te intereseaza nu mai comenta? Cat timp comentezi de ce fac fetele si femeile, asta ma include, deci te intereseaza ce fac eu din moment ce stai cu ochii pe genul meu. Sau te intereseaza doar cand e ceva in favoarea ta? Clasic.
Tu pui întrebări sau răspunzi? Că nu te mai înțeleg! Nici semnele de punctuație nu știi cum le mai pui, dovadă că deja fierbi.
Presimt ca stai in Avantgarden. Ce bine ca o sa pice pe tine la primul cutremur. In Coresi merg o data pe an, deci sunt in siguranta. Hai, mai baga generalizari. Arata-mi cat esti de destept.
Oamenii normali au prieteni, sa stii. Nu e nimic, te inteleg. Cand o cunosti doar pe mama ta, prieteniile iti par de domeniul SF.
Ar trebui sa îți dai singura seama despre asta. Oricum asa cum te exprimi, la fel și conduci însă tu crezi ca totul este ok. Dar tu nu știi ce cred alții despre tine, când în realitate ești înjurată și îți spune cât ești "deșteaptă". Iar tu, dacă îl auzi, ii zâmbești și zici merci. Când, de fapt, tu nu îți vei da seama de ceea ce a vrut să îți transmită colegul participant la trafic. Off, grea viața când nu știi pe ce lume trăiești. Acum știu de ce în zona Făget - Coresi - Sânpetru se provoacă cozi imense. Sunt femeile la volan care îngreunează circulația.
Tu ai semnalat, tu sa explici. Mai ales ca te vad cum te chinui sa nu faci greseli, dar tot ratezi cate o virgula. Lovely.
Unde m-am laudat cu masina? Vezi ca delirezi? Daca te iau cu bicicleta prin munti, acolo ramai. Se vede ca e singurul traseu pe care il stii. Te-as invita pe unul mai serios, dar nu cred ca poate sa vina mama sa te tina de mana... Ramai cu Poiana, unde merg toti incepatorii. Se vede ca nu ai facut liceul in Brasov. Nu am rabdare sa ma dau cu oja. Nu stiu cum e sa-ti sara oja de pe unghii. Imi pare rau ca ai avut asa experiente si simti nevoia sa vorbesti cu cineva despre asta. Data viitoare... sterge-le inainte. Totul o sa fie bine.
Ai dat în gropi, cum dau de obicei fetele de gen. Nu alta, dar dacă ai ceva sa transmiți, te aștept sa zici și în față. Sa cunosc și eu fata realizata și sportiva la urcat cu bicicleta pe munți. Ca din întâmplare am mai avut conflicte de gen pe Facebook și când l-am recunoscut pe stradă ( locuid în același cartier) mă lua pe ocolite ( ca nu e nici chiar asa). Pe Facebook și în social media mulți se cred zmei, dar în realitate de ce nu are nimeni curaj sa spună ceva? Pentru ca omul e pervers. În fata îți râde și prinde curaj din spatele unui monitor. La fel și tu : pe internet ești fiară, în realitate ca șoricelul. Am dreptate? Domnișoara sportivă.
elutsa10 întreabă: