Acum se mai sterilizeaza ace? Eu cred ca toata lumea foloseste ace de unica folosinta.
Toate acele sunt de unica folosinta si sunt sterile, la fel ca si siringile.
Intrebarea face parte dintr-o serie mai lunga de intrebari oarecum amuzante. Logic ca nimeni nu va merge la o fabrica de ace pentru a solicita fabricarea catorva bucati nesterile, special pentru aceasta operatiune.
@soothe - pentru unele chestii nu e nevoie de dovezi. De exemplu nu am vazut niciodata o executie, insa asta nu inseamna ca trebuie sa imi dovedeasca cineva ca exista.
@Dany - nu are nicio legatura faptul ca sunt si ei oameni. Eventual poti sa nu ii condamni la moarte, dar nu e cu nimic mai omenos sa ii omori cu un ac sterilizat decat cu unul nesteril.
@tim - nu cred ca un condamnat caruia i s-a facut injectia letala mai poate fi eliberat pe caz de boala. In general nu se fac eliberari post mortem.
@anad - da, se sterilizeaza ace. Acele de unica folosinta sunt sterilizate si ambalate in mediu steril.
@lory1995 - crezi ca le mai pasa?
@anonim - ce respect fata de fiinta rezulta din folosirea unui ac steril pentru a ucide?
Este un standard, indolent de situatie. Sa nu uitam ca si ei sunt oameni, chiar daca au savarsit unele fapte demne de dispret.
Nu se sterilizeaza. Ai copiat intrebarea din alta parte. Ai vazut tu ca sterilizeaza, ai dovezi?
Chiar daca st condamnati sa moara, vrei sa moara stiind ca au fost si expusesi la SIDA sau mai stiu eu ce?
Pai le sterilizeaza pentru a nu se imbolnavi. ca daca se imbolnavesc trebuie eliberati pe caz de boala si scapa de pedeapsa nu?!
deutzapusa întreabă:
SenZoru întreabă:
Sellak întreabă:
Florina_3797 întreabă: