| CIVIC1 a întrebat:

De ce unii indivizi,, iubitori" de maidanezi care musca copii si adulti se declara in favoarea drepturilor maidanezilor si contra eutanasierii acestora?
Oare acești indivizi nu conștientizează faptul că dreptul la viata unui om e cu mult, mult, mai valoros decât existenta unui maidanez in călduri ce ataca violent copii si adulți?

14 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Nu au experimentat un atac sau o mușcătura de aia!
Problema este ca NU avem legi STRICTE și persoane sa le aplice! Ar trebui introdus un RCA pentru posesorii de câini! Ai scăpat câinele din lesa sau a ieșit din curte și a făcut victime din acea asigurare se despăgubește victima! ASIGURARE obligatorie mai ales la cei agresivi!

| MistarGoGu a răspuns:

Nu are ce cauta câine pe SPATIUL PUBLIC fără lesa, botnita *( la cei mari și potențial agresivi )! Exclus plimbați la mai puțin de 100 m de scoli, grădinițe sau locuri de joaca!
Amenda minim 20.000 lei! Sa mai vedem curajoși după aia!

| CIVIC1 explică (pentru MistarGoGu):

Pot fi de acord cu raspunsul dvs.

| TimberWolf a răspuns:

Pai si maidanezii considera la fel, ca viata lor este mult mai importanta decat a unui om, diferenta de perceptie.

| CIVIC1 explică (pentru MistarGoGu):

Pot fi de acord cu raspunsul din mesajul dvs.

| Koba12345 a răspuns:

Is maidanezi peste tot, cand is cate 1 le e frica da cand se aduna in gasca devin agresivi.
Teoretic statul trebuie sa le duca in adaposturi da practic acel proces costa bani asa ca se prefac ca nu vad. Romania - indiferent de subiect legi exista ca in europe de vest dar nimeni nu se oboseste sa le puna in practica

| CIVIC1 explică (pentru TimberWolf):

Raspunsul dvs. este ironic si nu e cazul sa considerati viata omului inferioara fata de a unui maidanez.

| CIVIC1 explică (pentru Koba12345):

Pot fi de acord in mare masura cu răspunsul dvs.

| Etoilefilante a răspuns:

Mușcă doar unii și asta doar dacă îi mângâi sau dacă ești agresiv sau alergi in preajma lor. Asta doar pentru că există persoane care îi lovesc, iar ei se apără. Dar mă îndoiesc că un biet maidanez fricos ar fi un pericol pentru viața cuiva

| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu ar trebui ca un maidanez sa valoreze mai mult ca viata unui om niciodata. Simplu, unii pun pret pe cainii mai mult ca pe oameni. Doar ca maidanezii sunt salbatici si periculosi, nu sunt ca cei cu stapan.

| CIVIC1 explică (pentru Etoilefilante):

Cand maidanezii sunt in haită devin un real pericol pentru viata oamenilor ce trec prin zona lor.
Am experimentat situatia in repetate randuri, unele experiente de acest fel fiind de-a dreptul inspaimantatoare.

| CIVIC1 explică (pentru UnchiulRamiz):

Pot fi de acord cu răspunsul dvs.

| Etoilefilante a răspuns (pentru CIVIC1):

Dacă sunt in haită cred că e altceva, mai ales daca sunt agresivi. Totuși asta nu se întâmplă peste tot, depinde și unde ai ghinionul să locuiești. In majoritatea orașelor in care am fost nu am mai văzut maidanezi. In București cred că au dispărut complet acum vreo 7 ani

| LisaJulie a răspuns:

Eu in principal sunt împotriva eutanasierii din toate punctele de vedere, dar dacă un animal a muscat un om și i-a făcut rău este mai mult decât necesara omorârea acelui animal! Dar nu a tuturor animalelor! Câinii maidanezi trebuie adunați și sterilizați!