Nu e neapărat ceva specific românilor, oamenii de felul ăsta sunt împrăștiați în toată lumea. De ce sunt așa? Nu cred că există întotdeauna o explicație. Eu cunosc o persoana care mi-a "mărturisit" că pur și simplu nu poate suporta să vadă o persoană care se îmbracă mai bine decât ea, care e mai frumoasă, etc. Fără să vrea devine invidioasă. Uneori este de vină influența părinților. Dacă mama este genul care îi invidiază pe toți, își învață copiii si se străduiește să-i facă să fie deasupra celorlalți (sau măcar să pară că sunt), iar asta îi influențează, într-un fel sau altul. Există multe motive, dar ceea ce putem face noi este să îi lăsăm în pace și să nu ne suparam când ne fac observații mai. usturătoare
Stiu, la intrebarea mea aia cu pedala de frana a comentat un prunc, si la mai multe intrebari
"Conduci tractor"
"Conduci masina de 10ani cu probleme la sistemul de franare tu esti un *** in c*r", dar el nu stie ce inseamna sa franezi brusc de la 190kmh...
Românii în general, au această mintalitate(răutate/invidie) pentru că nu sunt în stare să-i respecte pe ceilalți. Întotdeauna găsesc scuze și nu-și asumă vina. Unii oameni se cred perfecți, tocmai din această pricină îi vor critica pe ceilalți în diferite ipostaze pentru că doar de atât poate demonstrează cel care critică.
Oamenii nu văd latura pozitivă a persoanei, având această impresie de perfecțiune, automat se vor crede superiori in fața celorlalți. Genul acesta de persoane este adesea evitabil. Nu contează ce spun ceilalți! Contează ceea ce crezi tu despre tine, ceea ce cred apropiații tăi despre tine, ceea ce cred cei care țin cel mai mult la tine. Părerile și impresiile altora încărcate de răutate nu valorează absolut nimic! Sunt irelevante dacă am putea spune. Întotdeauna vor exista persoane care ți se vor împotrivi, dar capul sus și zâmbește. Ei sunt pierduți în lumea lor, tristă și zbuciumată.
Incepatorule nu este invidie.
Ai permis de cateva luni, te lauzi cu cei 177 de cai ca ai franat de la 190km/h si ca ti-a ramas pedala de frana mai jos.
Esti un pericol public.
Educatia primita de acasa. Copii care n-au trecut decat vara pe la poarta unei scoli, care mananca din aceeasi farfurieu cu purcelul si gainile gospodariei...Ce pretentii ai?
Incepatorul are permis de cateva luni si se crede buricul soselelor ca doar are tdi de 177 de cai.
Se da mare ca merge cu 190 si intreaba ca nu stie de ce pedala de frana a ramas mai jos dupa o franare mai brusca.
Si ca cei cu 1, 4 nu ar trebui sa incerce sa-l depaseasca.
Buna!
In primul rand, nu sunt toti Romanii la fel. Am intalnot persoane minunate pe TPU. Trebuie insa sa accepti faptul ca nu exista padure fara uscaturi. Orice comunitate are oamenii ei rai. Eu nu pun la suflet chestiile astea, si nici tu nu ar trebui sa faci asta. Aici gasesti o gramada de oameni care raspund fara cunostinta de cauza, sau spun rautati fara a avea ceva de castigat. Numai ca sa para ca sunt superiori, ceea ce nu sunt.
De multe ori insa, nu e asta cazul. De multe ori, persoanele alea "rautacioase" au pur si simplu un simt al umorului mai ciudat si ceea ce zic, nu o zic cu rautate.
Nu mai pune la suflet. Lasa-i in pace
***, nu a vrut sa ma depaseasca in m*rtisorii tai. Mi-a taiat fata intrand pe b2 cu 990 in **** mea, vorbeste bara de autobuz din tine. Si apropo, tdi'u meu duce mai mult decat autobuzu scolii. Pace.
Crede-ma, in Germania nu vezi ura aceasta. In Germania nu auzit pe strada "ba *bagameash* **** ce bunaciune", de la copii cu varste cuprinse intre 11-18ani.
Nu pun la suflet, doar ca deja devine stresant sa citesc mesaje care nu isi au rostul. Intr-adevar, pe TPU sunt si persoane mai serioase (Loner, NoTurbinaNoGood, Mihai, Sierra, etc), si niste copii fara viata sociala, respectiv fara viitor, care stau in spatele unui calculator/telefon si critica, dar ei in unele situatii ar fi fost morti, sau la urgente.
Sa nu le mai plateasca parintii internetul, si cu acei banii sa ii trimita la scoala. Macar atat!
E adevărat ce spui, dar asta ține și de educație și mai multe.
Cei care vorbesc in felul in care ai zis tu, se cred grozavi că sunt așa, iar dacă încerci să le arăți contrariul, poate te alegi și cu o bătaie bună Există diferite tipuri de oameni. Ar fi prea frumos dacă am fi toți buni și am avea grijă ce scoatem pe gură.
Nu este neaparat rautate.
Unor oameni cu mintea odihnita, pur si simplu le place sa faca bascalie (glume) pe seama celor care fac- sau spun prostii...
Nu ma aleg cu nimic, nu ma poate bate un prunc de 14ani.
Majoritatea tipurilor de oamenii sunt genu' ala: ha aia e jaf, "ie" mai bun loganu meu ca-i benzina decat tractoru tau "dizăl"
Da, dar nu înseamnă că trebuie să lași vorbele unui "prunc" să te afecteze. Dacă te frămânți pentru fiecare vorbă mai usturătoare pe care o zice cineva, la 30 de ani ai avea părul alb în cap Trebuie să știi să mai și ignori lumea, fiindcă nu o poți schimba.
Doar de curiozitate ti-am citit si intrebarea la care faci referire...frate, nu e nimeni invidios, esti tu prost. Te superi pe ala ca schimba banda, cand tu ai 160 de km/h. Nici macar pe autostrada nu ai voie cu o asemenea viteza, esti cu capul in ****, dar te iei de altul ca schimba banda, nu ca tu conduci neregulamentar. Ba mai mult, te mai si iei cu unul in gura in comentarii ca el are Logan si tu un harb de Audi de 10 ani vechime Frate, vezi-ti de treaba, un Audi cu 10 ani vechime nu e motiv de lauda, i-a trecut vremea. Prostia mai da si pe afara la tine cand zici ca "isi deconteaza banii pe abonamentul de autobuz". Da frate, asa ar trebui sa facem toti, nu sa scoti masina ca sa mergi 10 metri. Eventual mai bagi si 160 la ora sa fii sigur. Bravo celor care merg cu autobuzul/tramvaiul, macar fac un bine, tu esti doar un idiot care merge neregulamentar si se crede mare smecher ca are un Audi cumparat acum 10 ani Mars ma de aici, am impresia ca esti si un tigan d-ala borat.
Eh, nu-i băga în seamă. Pe mine m-a înjurat o babă că am întors pe strada pe care locuia ea )
Tigan? Pare rau, sunt alb. Harb? Macar detii acest harb? Nu. Cum a zis Loner mai sus, vorbeste pietonii din ei. Si apropo, numai vezi tu masini mai bine facute decat cele vechi. Si apropo, merg cu cat ma tine ****, cat timp fac asta pe raspunderea mea.
Apai, pe mine majoritatea ma injura )
Chiar acum o luna(2iunie), am participat la o parada, organizata, care a fost un haos total. Cei care nu faceau parte din parada se bagau in parada, si la un semafor ca trecusem pe rosu(cu acordul poltiei, dirijati), aud o injuratura "f*tuva mor*tii in c*r". Alt exemplu ca noi, Romania nu ne putem civiliza. Cand unii oamenii vor sa faca ceva frumos, organizat, se gasesc cativa sa urle, sa intre unde n-are voie, si sa strice totul. Sa numai zic ca am fost claxonat si injurat de un dubist ca nu l-am lasat sa intre in fata mea in parada, si ca am plecat "agresiv" de pe loc. Cum **** mea sa il las, cat timp nu face parte din acel eveniment.
Lasă, că pe mine mă claxona un "şmecher" cu un suv când dădeam prioritate pietonilor
Asta e la ordinea zilei. Mi se intampla si mie des, sau ma depasesc prin dreapta/stanga cand acord prioritate pietonilor. Ieri, orasul foarte aglomerat, si un domn mai in varsta m-a lasat sa ies din parcarea de la supermarket, si cativa din spate il claxonau... Si mai sunt acei "smecheri" te vad ca ai semnele de incepator in geam, si iti taie fata, sau se baga peste tine.
Nu,ca dupa aia crapa la batranete si puradeii raman pe drumuri.
Bine, mai sunt si baietii de bani gata...Aia-s mai enervanti ca astialalti.
Stiu... Unii se vad mai presus doar ca au parintii banii, dar neglijeaza faptul ca daca nu ar fi mama cu tata ei nu ar avea cam nimic, si in plus nici nu se multumesc cu masina luata de parintii la inceput. Eu unul primele zile am condus un logan de 1. 4mpi fara servo-directie(daca il parcai pe ala, erai campion), dupa aceea un opel astra g caravan 2. 0dti sau dth, numai stiu sigur exact, de 101cai. Masina cumparata din banii parintilor, eram super-fericit, chit ca era ea din 99'/2000, dar ma simteam mandru, dar voiam sa am ceva luat de mine, pe banii mei, si m-am indreptat catre un audi a3 din 2008, de 170cai. Pana acum, super multumit de ea, chit ca e harb.